RESNIČNOSTNI ŠOV NA POP TV

Nova kmečka ljubezen na vidiku

Objavljeno: 25.03.2016 06:00Posodobljeno: 25.03.2016 06:00

Ljubezen po domače bo jesenski resničnostni šov, kjer bodo po Ljubezni na seniku in Ljubezni na deželi iskali pravo kmečko ljubezen. Na Vikendu smo se ozrli nazaj na dosedanja televizijska kmečka parčkanja.

V poplavi resničnostnih šovov smo si že lahko ogledali dva, kjer se je v kmečkem okolju prej kot denar iskala ljubezen. Saša Lendero se je kot voditeljica prvič predstavila s šovom Ljubezen na seniku, ki so ga sredi druge sezone prenehali predvajati. No, oddajati je prenehala kar televizijska hiša TV3. Je pa prva sezona šova obrodila sadove, saj sta se zaljubila in kasneje tudi poročila tekmovalca Erika Mubi in Damijan Smolak. Šov je popestrila tekmovalka Esmeralda Rupnik, ki se je po koncu šova za Vikend pohvalila: »Ravno danes sem bila na ljubljanski tržnici in branjevke, ki prodajajo garderobo, so mi rekle, da sem v živo veliko lepša kot po televiziji. Sosedje pa mi pravijo naša filmska zvezdica (smeh).«

Kmalu je sledil drugi podobni poskus kmečkega parčkanja s šovom Ljubezen na deželi na Planet TV, ki ga je prav tako vodila Saša Lendero. Tokrat je bil snubec kar gospodar kmetije v Goriških brdih, na katerem se je šov odvijal, Jure Štekar, ki ga je sprva osvajalo dvanajst deklet, na koncu pa je Jure izbral Katjo Mekiš. A prav veliko ljubezni v tem paru ni bilo, saj je Katja po končanem šovu dejala, da Jure le ni njen tip moškega, in se kmalu odpravila čez lužo. Tudi Jure zaradi tega ni imel dolgega nosu, saj je ljubezen našel v hčeri priznanega kuharja Janeza Bratovža Nini. Lani sta povila sinčka Filipa.

Jeseni pa bo Pop TV predstavil še en podoben šov z naslovom Ljubezen po domače. Trenutno potekajo še prijave moških kandidatov, iščejo pa fante, ki karirastih srajc ne nosijo le takrat, ko so moderne, tiste, ki namesto z utežmi telovadijo z lopato in ki ljubezni ne iščejo na mobilnih aplikacijah, ampak verjamejo v pravo ljubezen. Ko bodo prijave končane, bodo izbrali deset kandidatov, kmetov, ki se bodo v posebni oddaji predstavili ženskam. Te bodo imele dovolj časa, da po tej predstavitvi potencialnemu izbrancu napišejo ljubezensko pismo. Kandidati bodo iz nabora potencialnih nevest izbrali tisto, ki bo s svojim značajem in energijo dokazala, da je vredna njihovih ljubezni. Če ja, jo čaka življenje na deželi. No, če bo seveda ljubezen dejansko zaživela.

 


V Vikendu še preberite:

  • Tanja Žagar: Gong namesto torte
  • Batman proti Supermanu: Zora pravice 
  • Gwen Stefani: 5 resnic 

 

Predstavitvene informacije