PRETRESENA

Neslana šala: kdo želi pokopati Rebeko Dremelj?

Objavljeno: 07.03.2016 12:56

Po spletu naj bi krožila novica, da je pevka umrla v prometni nesreči na dolenjski avtocesti.

Izkušnjo, ki jo imajo za seboj številni svetovni zvezdniki, je na svoji koži občutila naša pevka Rebeka Dremelj. V javnosti naj bi po njenih besedah krožila novice, da je umrla, nad čimer je zgrožena.

»Ne vem, za kaj gre, ne vem, kdo, kaj, predvsem pa ne vem, čemu, ampak ravno me kliče kolega, cel v paniki, da kroži po netu informacija, da je v hudi prometni nesreči na dolenjski avtocesti umrla znana slovenska pevka Rebeka! Preverila sem na policiji in še do zdaj niso bili obveščeni o nobeni prometni nesreči, torej je vse skupaj samo ena res zelo, zelo neslana in neokusna šala. Torej jaz sem še kako živa in upam, da ta tragedija ni doletela kakšne druge Rebeke,« je prijatelje, znance in oboževalce potolažila pevka.

Kdo si je pevko privoščil, ni znano, je pa Rebeka videti bolje kot kadar koli prej, prav tako z njenega obraza ni mogoče izbrisati nasmeha. Pred nekaj dnevi se je namreč poslovila od onkološkega inštituta, pod fotografijo pa je zapisala, da ima naslednji pregled šele čez eno leto. 

Predstavitvene informacije