DRUŽENJE

Na ženski večer prišle s fanti!

Objavljeno: 27.02.2016 13:07Posodobljeno: 27.02.2016 13:09

Tradicionalni večeri, namenjeni ženskam, so privabili kar nekaj znanih Slovenk – nekatere so s seboj pripeljale tudi svoje izbrance.

  • Foto: Mediaspeed.net
  • Sveže poročena Katarina Jurkovič je ob možu Mišelu Radinu Mačukatu kar žarela od sreče
  • Saša Pavlin Stošič in Miha Rodman sta bila nad filmom navdušena

Že tradicionalni ženski večeri v kinematografih Cineplexx so mišljeni kot zabava za nežnejši spol, ki naj bi ob tej priložnosti pustil doma svoje moške polovice. A nekatere znane Slovenke, ki so si ogledale premiero filma Joy, vendarle niso mogle zdržati brez najdražjih. Družbi moža se denimo ni odrekla sveže poročena voditeljica in manekenka Katarina Jurkovič. Po dobrega pol leta zakonskega stanu je lepotica še vedno videti zelo zaljubljena v svojega izbranca Mišela Radina Mačukata, opravljivci pa so se ob njenem žarečem obrazu spraševali, ali parček nemara ne bo v kratkem sporočil novice o podmladku. »Film mi je bil všeč, zgodba dekleta, ki je vztrajno, neustrašno in sledi svojim ciljem, je hvalevredna. Tudi glavna igralka je vlogo odigrala odlično,« filma ni mogla prehvaliti Katarina.

Dragega je na ženski kinovečer pripeljala tudi igralka v eni najbolj vročih domačih televizijskih nadaljevank, Usodno vino, Saša Pavlin Stošič, ki je prišla s fantom Mihom Rodmanom, ki prav tako igra v seriji. »Trudiva se, da si filme, kadar le utegneva, pogledava na velikem platnu. Žal pa to ni prav pogosto zaradi najinih norih urnikov. Film Joy, lahko rečem kar v imenu obeh, nama je bil všeč. Sama sem tako ali tako čista fenica Jennifer Lawrence,« je bila nad komedijo o vzponu izumiteljice in zvezdnice prodajnega TV-kanala Joy Mangano navdušena Saša.