OPRAVIČILO

Mojci je žal, ker je užalila Slovence

Objavljeno: 18.11.2015 20:16Posodobljeno: 19.11.2015 07:35

TV-voditeljica Mojca Mavec se opravičuje gledalcem, ki so jezni zaradi njene izjave, da slovenski moški niso posebno postavni.

Pred kratkim je Travel Channel predvajal nadaljevanje serije Super vožnje z motorjem, ki jo pripravlja svetovno znani voditelj in motorist Henry Cole. Ta je turnejo po Balkanu začel v Ljubljani, med obiskom naše prelepe dežele pa je pohvalil Slovence, še posebno Ljubljančane, saj je našo prestolnico označil za enega lepših postankov v zgodovini svojih potovanj. Na sprehod po ljubljanski tržnici ga je popeljala voditeljica Mojca Mavec, Cole pa jo je med drugim povprašal tudi o slovenskih moških. Njen odgovor je zbegal marsikaterega gledalca, razburil pa številne Slovence. Povedala mu je namreč, da če so Slovenke resnično lepe, pa tega ni mogoče reči za Slovence. »Slovanski geni niso najbolj prizanesli moškim,« je dejala voditeljica in dodala, da morajo Slovenke, oziroma vsaj Slovenke njenih let, zato moške iskati drugje. Presenečeni Cole je ugotovil, da je na ljubljanskih ulicah mogoče videti kar več postavnih moških, a ni dodal nič več.

»Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.«

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Povezane vsebine