ZNOVA NA SCENI

Mirelino novo življenje: Naj me ljubezen zbudi iz kome

Objavljeno: 12.08.2017 11:56

Oglasila se je svojim oboževalcem in priznala marsikaj.

Ni videti, da bi Mirela končala udeležbo v resničnostnih šovih. Zelo kmalu se bo udeležila še enega v Srbiji. S tem se je pohvalila svojim prijateljem in sledilcem na facebooku, in čeprav je še pred kratkim trdila, da si ne bo tako kmalu opomogla zaradi travm, ki ji jih je domnevno prizadejal Mili, je bila v petek zvečer precej zgovorna in nasmejana. »Imam veliko balkansko dušo, tam me imajo ljudje radi. Povsod imam oboževalce.« Samozavestna Mirela se je ob tem zahvalila tudi rešitelju Borutu.

»Leli je nazaj, Leli je samska in tako bo tudi ostalo. Predolgo sem bila v razmerju. Vse svoje življenje sem posvetila moškim. Pozdravljam svojega Gašperja, če gleda tole. Nikoli nisem bila sebična. Najraje na svetu imam svoje otroke,« je povedala Mirela, ki je razkrila, da je dobila že veliko ženitnih ponudb. Kljub seksu v Big Brotherju in vsemu, kar se je zgodilo v Parih. Ob tem je dejala, da moški mislijo, da ima čisto dušo. »Imam veliko srce in verjamem, da moraš biti najprej človek,« je dodala.

Povezane vsebine

»Naj me ljubezen zbudi iz kome!« je vzkliknila in dodala, da je rojena resničnostna zvezdnica, ki jo kamera obožuje. »Takrat sem tisto, kar sem.« Svoje svobode nikomur več ne da, je še dodala in kot prava filozofinja ugotovila, da je zdaj resnično zadovoljna in da je prava borka. »Verjamem v Boga in svoje otroke, vse ostalo je nepomembno.« Ni mogla niti mimo tega, da so se ji znova odprle številne možnosti, saj je dobila številne ponudbe. No, zdaj je znano še, da se bo udeležila resničnostnega šova Zadruga.

Ob tem je Andreju zaželela srečo in dejala, da je tudi ona slišala, da ima zdaj novo dekle. »Imam veliko srce in ju pozdravljam. Ko si srečen si želiš, da so vsi srečni.« Dodala je še, da se končno vrača v življenje.

Predstavitvene informacije

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja