FINALE

Miloš o zmagovalcu Bara: Kruha in iger? Slepi ste

Objavljeno: 13.06.2015 18:01

Pred finalom resničnostnega šova Bar se je oglasil Miloš Mar.

Miloš Mar je edini barovec, ki je kar dvakrat zapustil šov. Prvič, ko se je zapletel v prepir z nekimi gosti in so skoraj zapele pesti, drugič pa ni bil zadovoljen niti kot povratnik in je v lokalu pregloboko pogledal v kozarec, se sprl z dekletom in didžeja skoraj mahnil s steklenico po glavi. Miloš je pozneje sicer priznal, da ima težave in da se bo v prihodnosti spopadel z njimi.

Še tretjič v Bar

A Miloš se bo moral v Bar vrniti še tretjič, in sicer se bo tako kot drugi, ki so odšli domov v zadnjih 14 tednih, udeležil finalne oddaje. Miloš je sicer že pred časom dejal, da podpira Ivono, saj je neposredna in iskrena, njegovo mnenje o kandidatki za 50.000 evrov pa ostaja nespremenjeno. Miloš se je namreč oglasil na facebooku in svojim prijateljem ter privržencem sporočil, kaj si misli o zmagi v Baru in denarni nagradi, ki bo razveselila ali Črta ali pa Ivono.

Kruha in iger? Slepi ste

»Nočem biti 'spojler', ampak Črt bi zmagal tudi, če ne bi dobil enega samega glasu. Zakaj? Ker bo Siol operiral z zmagovalcem skoraj vse leto in je z Ivono nemogoče operirati, ker je zvesta samo sebi in ne zna ravnati po željah televizijske hiše. Ves vaš denar za glasovanja pa steče v isti žep, od koder pride denar namenjen zmagovalcu. In ne 50 temveč, okoli 37 tisočakov. Denar za glasovanje, če imate troho pameti, namenite tistim, ki ga res potrebujejo, in teh je v naši državi preveč. Kruha in iger? Slepi ste,« je zapisal na facebooku.

Predstavitvene informacije