RITEM MLADOSTI

Meglič lani na odru, letos pod njim

Objavljeno: 13.12.2017 20:57Posodobljeno: 13.12.2017 20:57

Slovensko-srbsko-nemški Ritem mladosti. Presrečni Uroš Bitenc.

Letos je potekal že 11. Ritem mladosti. Prireditev se je po devetih letih preselila z ustaljene lokacije, to je BTC City, in je že drugo leto zapored potekala v Areni Stožice. Po lanskem uspešnem in posebnem dvojnem koncertu slovenskih rock velikanov, Siddharte in Big Foot Mame, ki so pritegnili 12.000 obiskovalcev, sta se zdaj podobno združili skupini Dan D x MI2, ob katerih so nastopili srbski S.A.R.S., sploh prvič je bil v Sloveniji berlinski Alle Farben, nastopili pa so tudi Nipke & Trkaj in Challe Salle.

Vedno nasmejana polovička uspešnega F&B Aerobics Filip Kržišnik je v tem večeru užival v ritmu mladosti. Skoraj neverjetna akrobata, Blaž Slanič in Filip Kržišnik, podirata rekorde z izvirnimi točkami, v katerih kljubujeta gravitaciji in drugim fizikalnim zakonom, s čimer gledalcem jemljeta dih. Svoj talent in trdo delo sta šla pokazat tudi k našim južnim sosedom, Hrvatom, kjer sta se udeležila njihovega šova talentov, v katerem sta uspešna, seveda.

Berlinski Alle Farben je nastopil sploh prvič v Sloveniji.

S svojim videzom, v črnini, se je koncerta udeležil Jan Macarol, odgovorni urednik tiskane in spletne edicije City Magazine Slovenija. Lani je bil Tomi Meglič na odru, kjer je skrbel, da so obiskovalci začutili mladost v sebi, ne glede na leta, letos pa se je koncerta udeležil v objemu svoje partnerice Tare Zupančič.

Uroš Bitenc, ki na Radiu Antena skrbi za večerno dogajanje, je v tem letu dosegel kar najvišje stopničke v zasebnem življenju, saj se je poročil in dobil hčerkico. Iz njegovih objav na facebooku lahko sklepamo, da je zadel žebljico na glavico. 

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja