JASEN ODZIV

Mama Mirela spregovorila o Ivonini nosečnosti

Objavljeno: 25.09.2015 13:33Posodobljeno: 25.09.2015 13:34

Prepričana je, da njena hči ni noseča.

  • Ivona Pavlović

»Ne bom komentirala, razen tega, da ni res. Od kod vam take informacije?« se je na novico naših virov, da je njena hči Ivona Pavlović noseča, odzvala mati Mirela. Pravi, da so to težke obtožbe, in nas sprašuje, ali mora zdaj opraviti še test in dati kri. Naše vire pa je označila za slabe.

Sicer pravi, da se z Ivono po objavi članka še ni slišala, saj je v službi in mora delati: »Tudi če bi bila noseča – še enkrat poudarjam, da ni –, kdo je Ivona, da bi morala Slovenija o tem brati? V Sloveniji imamo toliko drugih problemov ...« 

Vesela bi bila vnuka, ampak ...

Ko smo začeli povpraševati še o fantu Gašperju in o tem, kako resna sta, nas je ustavila, saj jo je zanimalo, kako sploh poznamo njegovo ime ... Spet smo ji pojasnili, da imamo svoje vire.

Opozorila je, da ima Ivona tudi brata, 13-letnika, na katerega take stvari slabo vplivajo. Sicer pa pravi: »Tudi če bi bila noseča, pa ni, ne bi bila ne prva ne zadnja taka 20-letnica.« Njeno osebno mnenje je, da bi bila nosečnosti pri teh letih prezgodnja, vnuka pa bi bila vesela. »Ob prvem času,« je pojasnila svoj odgovor.