BITKA DEKOLTEJEV

Lara nad Jasno Kuljaj: Ostala je na ravni 16-letnice

Objavljeno: 02.02.2016 13:05Posodobljeno: 02.02.2016 13:05

Dekleti sta zaradi dekoltejev še vedno na bojni nogi.

Gledalci se še vedno živo spomnijo ene od oddaj Brez cenzure, v kateri je Lara Goršek Kos za en glas premagala Jasno Kuljaj in ji pred nosom izmaknila titulo za najlepši dekolte šova Kmetija: Nov začetek. Jasno ta poraz očitno še vedno boli, saj je povedala: »To ni bil lahek udarec, da te ena punca z dvema višnjama tako premaga.«

Jezična Lara ji seveda ni ostala dolžna. »Ni mi jasno, kako se lahko tako otročje obnaša. Žal mi je, da je ostala na ravni 16-letnice,« je za Planet.si izjavo komentirala Lara in dodala, da je na tekmovanje že pozabila, medtem pa Jasna po njenih besedah še vedno ni prebolela poraza.

Odziv na Jasnino izjavo je svetlolaska delila tudi na facebooku, kjer je zapisala: »Meni se pa Jasna kar malo smili, da ne more preboleti 'zmage dekleta z dvema višnjama',« je zapisala Lara in dodala, da bi bila lahko Jasna za svoja leta malo bolj zrela.

Meni se pa Jasna kar malo smili, da ne more prebolet 'zmage dekleta z dvema višnjama'...Pri njenih letih bi lahko bila malo bolj zrela :)

Objavil/a Lara Goršek Kos dne 1. februar 2016