OBLETNICA

Kučan pustil Štefko doma

Objavljeno: 14.11.2017 21:03Posodobljeno: 14.11.2017 21:03

Obletnica slovenske blagovne znamke Morro Sartoriale.

  • Milan Kučan
  • Alfi Nipič (lani ob tem času je okreval po težki operaciji srca) in Milan Mörec
  • Misica Tadeja Ternar

V Kristalni palači v Ljubljani je domača blagovna znamka oblačil po meri Morro Sartoriale praznovala rojstni dan. Kose oblikujejo, krojijo in šivajo v slovenskem podjetju Mi&lan Moda, d. o. o., ki ga vodi Milan Mörec.
Na modni brvi se je v oblačilih znamke med drugim sprehodila Tadeja Ternar, nekdanja miss Slovenije. Tadeja, ki prihaja iz Beltincev, je naziv dobro izkoristila, danes je namreč podjetnica, ki vodi svoj športni center, ob tem pa še eno od večjih modnih agencij na severovzhodnem delu Slovenije.

Lani je Alfi Nipič še okreval po težki operaciji srca, to jesen pa se znova čil in zdrav udeležuje raznovrstnih dogodkov in nastopov.

Najbolj nas je zagotovo presenetil obisk nekdanjega prvega moža Slovenije Milana Kučana. Morda bi pričakovali, da bo modni dogodek bolj zanimiv za njegovo ženo Štefko, a ta je očitno ostala doma, saj je Milan prišel sam. No, morebiti pa se za resnim političnim obrazom v nekdanjem predsedniku vendarle skriva tudi velik ljubitelj mode.

Bolj pričakovano smo na praznovanju srečali raperja Boštjana Čukurja in njegovo ženo Niko Marolt Čukur: Nika je zagotovo ženska s svojim stilom, ki zelo rada izstopa iz množice, rada ima ekstravagantne kose, poseže pa tudi po krznu. Med drugim pomaga pri vodenju družinskega krznarskega podjetja, a to ji je v življenju povzročilo že precej nevšečnosti, od nasprotnikov uporabe krzna je namreč prejela že veliko groženj, grozili so ji celo z umorom.
 

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja