ISKRICE?

Kmet Denis je spoznal sanjsko žensko

Objavljeno: 24.01.2016 17:25Posodobljeno: 24.01.2016 17:27

O njej pravi, da je ženska, za katero bi moški naredil vse.

Zmagovalec prve sezone Kmetije: Nov začetek Denis Toplak je pri dekletih zelo priljubljen, a vendar še vedno ni našel ženske, ki bi omrežila njegovo srce. Malce bolj kot o ljubezenskem življenju je zgovoren, ko gre za spolnost, saj je večkrat poudaril, da ne pozna predsodkov. Ravno zato se je odločil za gostovanje pri Lei Mederal v njeni oddaji, kjer številni znani Slovenci razkrivajo podrobnosti svojega intimnega življenja.

Navdušen nad seksi voditeljico

Denis ne skriva, da je nad Leo, ki je ne pozna od prej, izjemno navdušen. »Vtisi o njej so zelo lepi. Na Lei vidim samo lepe lastnosti. Je super oseba. Slišalo se bo, kot da ji piham na dušo, ampak nekako tako je videti moja idealna ženska. Ženska, za katero bi moški naredil vse. Ima odličen karakter, za njen videz pa imam samo lepe besede,« nam je zaupal Denis in dodaja, da je Lejino srce oddano. »Tisto, kar bi človek imel z veseljem, je zasedeno. Jaz pa sem še vedno samski,« v smehu pravi Denis, ki mu laska, da je Lea v njem prepoznala nežno dušo in videla njegove dobre lastnosti. 

Spremenila je mnenje

Lea pravi, da je njeno mnenje o Denisu povsem drugačno, kot je bilo pred njegovim prihodom v oddajo. »Je zelo sproščen, odkrit, z energijo nabit človek, ki ga zanimajo različne stvari. Zanimivo se mi zdi tudi, da je izjemno skrben do otrok in se z njimi rad igra ter jih animira,« svoje vtise o Denisu povzema Lea, ki ga je v studio povabila zato, ker je eden redkih Slovencev, ki se ne obremenjuje, kaj si bodo drugi mislili o njegovih dejanjih, in mu ni nerodno govoriti o spolnosti.

Povezane vsebine