SKUPAJ

Jure bo pri porodu

Objavljeno: 13.02.2016 22:18Posodobljeno: 13.02.2016 22:18

Igralka Maja Martina Merljak kljub nosečnosti še vedno pridno nastopa, udeležuje pa se tudi družabnih dogodkov – pred kratkim se je ob brazilskih ritmih vrtela po plesišču Unionske dvorane.

  • Z Juretom sta se že preselila v novo stanovanje.

Čeprav je že v šestem mesecu nosečnosti, igralka Maja Martina Merljak ne počiva. Poleg tega da pripravlja vrsto novih projektov, vztraja pri dosedanjih, še vedno denimo nastopa v vlogi Mete v uspešnem muzikalu Cvetje v jeseni, ki se je prav pred kratkim že stotič odvrtel na slovenskih odrih, se udeležuje tudi številnih družabnih dogodkov. Pred nekaj dnevi smo jo lahko srečali na gala pustnem plesu v Grand hotelu Union. S partnerjem Juretom Matjažičem sta bila v središču pozornosti, saj sta se kljub igralkinemu že precej izrazitemu trebuščku živahno vrtela po plesišču. Mali vragec, kakor z Juretom kličeta otročička (katerega spola bo, parček ne želi izdati), bodoče mamice še ni upočasnil.

»Sprva sem mislila, da me bo nosečnost ustavila, potem pa sem ugotovila, da me ne bo,« pravi 32-letnica, ki jo je hitrost, s katero je zanosila, precej presenetila. »Nosečnost je bila načrtovana, nisva pa si mislila, da se bo zgodila tako hitro,« se smeje temperamentna rdečelaska. Igralka za zdaj za dojenčka še ne nakupuje: ker ima kar sedem nečakov, bo veliko stvari dobila od brata in sestre. S partnerjem sta se že preselila v novo stanovanje, kjer sta določila prostor za prihajajočega družinskega člana, opremljanja pa se še ni lotila. »Trenutno toliko delam, da se še nisem zares lotila priprav na otrokov prihod. Dogovorila sva se, da bova začela gnezditi sredi marca,« pravi.

Prav tako se še ni odločila, kakšen porod bo imela. »Nisem se dovolj pozanimala o možnostih, ki obstajajo,« pravi. »Trenutno sem zelo zaposlena. Nosečnosti se bom posvetila, ko se bom malo umirila. Takrat se bom odločila tudi, kje bom rodila in kako. Vem približno, kaj vse obstaja, mnenja pa še nisem razvila,« pojasni. Edina stvar, ki jo zagotovo ve, je, da si želi med porodom imeti partnerja ob sebi.

Dokler bo lahko, bo dolgolasa igralka ostala na odrih. Tudi v Cvetju v jeseni, kjer igra vlogo Mete, jo bomo, vsaj nekaj časa, še videvali. 

Povezane vsebine