MASTERCHEF

Jelena vzrojila: Pi***, daj, imej malo 'filinga'

Objavljeno: 24.03.2016 07:20Posodobljeno: 24.03.2016 07:20

Če bi bila na Lukovem mestu, bi najraje odšla kar domov, je priznala.

Tekmovalci MasterChefa so se pomerili v prvem skupinskem izzivu zunaj svoje kuhinje. Kuhali so na Jesenicah, njihove jedi pa so preizkušali znani hokejisti. Po delitvi v dve skupini (znani Slovenci in preostali) so dobili 60 minut za pripravo dvohodnega menija za 44 lačnih športnikov, seveda pa se je nekaterim posrečilo bolje kot drugim.

V rdeči skupini je mesto vodje kar sam od sebe prevzel Luka, vendar je kaj kmalu postalo jasno, da ni najbolje organiziran in odločen. Vse skupaj je še najbolj razjezilo Jeleno, ki je hotela pripraviti popolno sladico, vendar so jo pri tem drugi bolj ovirali, kot pa ji pomagali. »Reza je priskočila na pomoč, ampak je bila pri tem malo 'šlampasta'. To mi ni bilo všeč. S sladicami je treba ravnati lepo in spoštljivo, ne pa tako, po kmečko,« je bila jasna Jelena, ki se je potem znesla tudi nad drugimi. »Pi***, daj, imej malo 'filinga',« se je jezila nad ročnimi spretnostmi pomočnikov in na koncu priznala, da se še najbolj zanese nase, na druge pač ne. In ne, s končnim izdelkom ni bila zadovoljna.

Darko dobro ve, kaj počne

»Ne vem, ali sem se že kdaj znašel v položaju, v katerem bi imel tako malo kontrole,« je naposled priznal Luka, čigar vodenje je nato morala usmerjati kar sodnica Alma. Drugače od rdeče skupine je modra pod vodstvom Darka blestela. Vsi so vedeli, kaj naj kdo dela, za popoln konec dneva pa so poskrbeli tudi hokejisti, ki so v večini bolj pohvalili jedi modre ekipe.

Rdeča skupina je zato dobila dodatno nalogo. Luki so jo, ker je bil pač vodja, otežili, vendar pa je Jelena temu dodala, da bi morali ravnati drugače: »Ne vem, ali bi jaz na njegovem mestu sploh šla za to mizo, ampak bi raje slekla predpasnik in odšla domov. Ker si za sabo pač potegnil celotno ekipo.« 

Povezane vsebine

Predstavitvene informacije