NADARJEN

To je slavni slovenski igralec. Uganete, kdo?

Objavljeno: 18.01.2018 09:48Posodobljeno: 18.01.2018 09:48

Mali plesni mojster Jurij.

  • Mali plesni mojster Jurij, ko je še zavzeto treniral ples

Že nekaj časa v televizijski reklami občudujemo Jurija Zrneca, ki neverjetno obvlada (tudi) miganje z boki, ki se pri njem zdi nekaj povsem naravnega. In kako ne bi, saj ima eden naših najbolj priljubljenih igralcev ples v krvi.

Marsikdo namreč ne ve, da se je Jurij že v vrtcu navdušil nad break danceom in electric boogiejem, nato pa so doma ugotovili, da ima ritem, ter ga vpisali v plesno šolo. Jurij je priznal, da mu je dal ples ogromno, ob tem pa ne smemo zanemariti njegovih dosežkov. V 12 letih plesne kariere se je sukal na domačih in tujih plesnih parketih, bil je celo tretji na mladinskem svetovnem prvenstvu v standardnih in latinskoameriških plesih.

Nič čudnega, da je njegova Aleksandra tako ponosna, fotografijo malega plesnega mojstra Jurija pa je delila s svojimi prijatelji in oboževalci kar na instagramu.
 

 

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na narocnine@delo.si oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja