GOVORICE

Ima Jure Košir novo spremljevalko?

Objavljeno: 10.01.2016 20:24Posodobljeno: 10.01.2016 20:24

Po Bledu se šepeta, da je nekdanji smučarski as zdaj v zvezi z znano blejsko zobozdravnico Nino Čelesnik.

Odkar je znano, da je družinska hiša Jureta Koširja na Bledu prodana in je s tem nekako dokončno potrjeno, da je v zakonu nekdanjega smučarskega asa res počilo, so govorice o tem, s kom naj bi postavni 43-letnik zdaj delil posteljo, postale odkrito glasne.

Če se je pred nekaj tedni še šepetalo, zdaj tudi iz zobozdravniških krogov prihajajo vesti, da naj bi bil Jure Košir novi partner zelo znane blejske zobozdravnice Nine Čelesnik. Prihaja iz znane družine zobozdravnikov, zasebno prakso je začel že njen oče, tradicijo pa zdaj poleg nje nadaljuje brat Rok. Čeprav bo letos srečala abrahama, je markantna in všečna ženska, ki izjemno skrbi za svojo zunanjost in kondicijo. Hote in nehote je zmešala glavo že mnogim moškim, med drugimi pred leti takrat še aktivnemu veslaču, postavnemu reprezentantu Denisu Žveglju (43). Čelesnikova je mama treh najstnikov – Evito je rodila leta 1997 v času, ko je bila uradno še z Mihom Božičem, nato pa sta z Žvegljem dve leti pozneje dobila sina Maxima in naslednje leto še Isaka.

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.

 

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Predstavitvene informacije