SLOVENKA

Hrvaški mediji: Melania pakira kovčke

Objavljeno: 16.02.2016 19:04Posodobljeno: 16.02.2016 19:04

Hrvati so se razpisali o Melanii Trump, ki je blizu vrat Bele hiše.

Bitka za ameriški predsedniški stolček je zanimiva tudi zato, ker se je v njej znašla Slovenka Melanija Knavs, danes Melania Trump. O njej so se razpisali tudi hrvaški mediji, ki so svoje pisanje strnili v naslov: »Prekrasna Slovenka iz Sevnice pakira kovčke za Belo hišo.«

Kot so zapisali pri portalu 24sata, se prebivalci Sevnice, mesta blizu slovensko-hrvaške meje, že šalijo, da jih bo skupaj z Američani 300 milijonov. Melanio označujejo za verjetno prvo damo ZDA, ki pa rodnega mesta skoraj ne obiskuje. Kljub temu da Trumpa v Sevnici menda še niso videli, o vsem skupaj krožijo različne zgodbe, tudi ta, da sta enkrat kosila na Bledu, a mogotec v Sloveniji ni ostal dolgo.

Nima razloga za vrnitev, je pa ostala človek

O njej je spregovorila tudi ena od slovenskih prijateljic, češ da se je že v otroštvu videlo, da je rojena za oder. »Vsi drugi smo po pisti korakali s strahom in tremo, ona pa je blestela,« poroča 24sata. Prijateljica trdi, da je Melania še danes nežna in ljubezniva lepotica, ki ni naredila ničesar slabega. Kljub poroki z enim najbogatejših in najvplivnejših Zemljanov je ostala človek. »Edino, kar bi ji lahko zamerili, je to, da si je našla bogatega moža, preostale pa si jih nismo,« se je še pošalila njena prijateljica iz šolskih dni.

Melanio Hrvati opisujejo kot žensko, ki jo imajo tabloidi izredno radi, še posebej od njene poroke s Trumpom. Česa drugega niti ni bilo pričakovati. »Običajno dekle iz majhnega slovenskega mesta je spoznalo ljubezen svojega življenja, zdaj pa najbrž pakira kovčke za Belo hišo,« še poročajo o njeni pravljici. Kot pravi njena prijateljica, Melania niti nima razloga, da bi se vrnila v Slovenijo.

Dolgo je vztrajal

Njena družina je menda ostala skromna, Melania pa je odprtih rok za Sevničane, saj jim je po svoji selitvi v ZDA poslala zajetne denarce. Tudi danes je velika humanitarka in članica več dobrodelnih društev. Oblikuje nakit in ure ter zase pravi, da je »zaposlena mama«, ki želi sina Barrona naučiti, kako pomembno je dajanje. Na očitke, da je sponzoriranka, pa samo skomigne z rameni, še dodajajo Hrvati. Njen mož je, tako pravi Melania, romantik, ki jo je precej dolgo osvajal in pri tem vztrajal, dokler mu ni uspelo.

Povezane vsebine

Predstavitvene informacije