NA ROBU ŽIVČNEGA ZLOMA

Grožnja za Alena iz Big Brotherja

Objavljeno: 02.03.2016 07:31

Flirtanje 34-letnega osebnega trenerja Alena Andrića iz Big Brotherja z 20-letno sotekmovalko Almo Pijuković je prizadelo prijateljico, ki mu medtem čuva stanovanje.

Slab teden po vselitvi v hišo Big Brother se med nekaterimi tekmovalci že pošteno iskri, največ pozornosti pa zagotovo vzbujata 34-letni osebni trener Alen Andrić iz Ljubljane in 20-letna negovalka Alma Pijuković iz Velenja. Alen se drži svojega življenjskega mota, ki pravi, da je treba življenje zajemati s polno žlico, saj je na dan vselitve sklenil osvojiti srce (ali zgolj ogreti posteljo?) svetlolase Alme, ki je tako kot on pred vstopom v hišo Velikega brata povedala, da je samska. A to očitno pri Alenu ne drži povsem, saj ga po naših informacijah zunaj čaka intimna prijateljica, ki je ob gledanju prve oddaje onemela. Njen Alen se je namreč pod odejo stiskal z Almo, njuno početje pa je bilo menda vse prej kot nedolžno. »To, kar se je dogajalo, mi ni bilo niti malo všeč. Bila bi hvaležna, če bi Alenu v spovednici omenili, da vse skupaj gledam in da sem prizadeta,« je med drugim ustvarjalcem oddaje sporočila prizadeta prijateljica, ki trdi, da trenutno prebiva v njegovem stanovanju in skrbi za njegove osebne stvari. Alenu, ki njenih prošenj ne more prebrati ali slišati, je med drugim sporočila tudi, da je med njima konec, če se zadeve med njim in Almo ne končajo. »Ali pa bom jaz končala in pustila vse, on pa presneto dobro ve, kaj,« benti svetlolaska iz Ljubljane, ki upa, da se bo odločil prav in druga dekleta pustil pri miru. Čeprav se želi z osvajalcem ženskih src pogovoriti na štiri oči, to ni možno, saj je trenutno popolnoma izoliran od zunanjega sveta, zato so njene prošnje naletele na gluha ušesa. Alen, ne vedoč, da zunaj zaradi njegovih dejanj vihra prava vojna, še naprej greje Almino posteljo, njegova intimna prijateljica pa pravi, da zaradi vsega skupaj ne more spati.

A svetlolaska iz Ljubljane, ki si želi ostati anonimna, ni edina, ki naj bi ji Alen strl srce. Bradati 34-letnik iz Ljubljane, ki očitno meni, da je pravi Casanova, naj bi v svojo posteljo zvabil na desetine žensk, ena pa je še posebno zaznamovala njegovo življenje. To je mati njegovega otroka, desetletnega sina Michela. Alen je povedal, da je bilo sinovo rojstvo najpomembnejša prelomnica v njegovem življenju, še posebno težki trenutki, ki jih je preživel z njim ob rojstvu in v prvem letu življenja. Kako na njegove osvajalske pohode v trenutno najbolj znani hiši v Sloveniji gleda njegova bivša partnerica, nam ni uspelo izvedeti, saj nam je dejala, da izjav ne bo dajala, viri blizu Alena pa so nam zaupali, da ta zagotovo ni človek, za kakšnega se izdaja, in da so komentarji, ki naj bi jih dajal o sinu, povsem neprimerni. »Ni bil ob njem v težkih časih, ki jih je s sinom preživela njegova mati,« še pravi naš vir, medtem ko Alen še naprej veselo osvaja sotekmovalke, še posebno rad pa greje Almino posteljo.

Povezane vsebine