BULVAR

Glavno blondinko prebarvali

Objavljeno: 10.03.2016 15:55Posodobljeno: 10.03.2016 15:57

Na odru SNG Drama Ljubljana se je odvrtela ena najlepših ljubezenskih zgodb.

Po 10 letih se je na velikem odru SNG Drama Ljubljana znova odvrtela ena najlepših in najbolj tragičnih ljubezenskih zgodb v svetovni literaturi, Ana Karenina Leva Nikolajeviča Tolstoja v režiji Dušana Jovanovića. Glavno junakinjo tako kot pred desetletjem igra Polona Juh, ena najboljših, a tudi najlepših slovenskih igralk, ki pa je tokrat presenetila z novim videzom – svetle lase, ki so skorajda njen zaščitni znak, so ji za vlogo pobarvali na temno! Rjavolaska je v predstavi še ena znana svetlolaska, Zvezdana Mlakar, ki upodablja železničarjevo vdovo. 
Kar se moškega dela ansambla tiče, so bile na odru vse oči uprte v Matjaža Tribušona, ki je odlično odigral moža glavne junakinje, na zabavi po premieri pa je bil v središču pozornosti mladi Klemen Janežič, v predstavi Anin ljubimec, grof Vronski. A radovedneži, ki jih je nemara zanimalo, ali se je srce dokaj sveže samskega zvezdnika priljubljene serije Usodno vino že ujelo v nove ljubezenske mreže, so bili razočarani: namesto ljubke nove izbranke so čednega igralca v zaodrju pričakali – starši.

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Predstavitvene informacije