SKOK ČEZ PLOT

FOTO: Znani Slovenci, ki so varali in bili prevarani

Objavljeno: 14.02.2014 07:24

Nekateri so bili prevarani, drugi so varali.

Kakršno koli varanje v večini primerov dokazuje konec neke ljubezni. Tudi slovenski estradniki niso bili vedno zvesti svojim najdražjim, nekateri pa so svoje skoke čez plot tudi priznali.

Med njimi sta štajerski slavček Damjan Murko, ki je svoje nekdanje dekle varal, ker ni bil zadovoljen z razmerjem. Čez plot je skočil kar dvakrat. Tudi sanjska ženska Miša Margan, ki je danes srečno poročena in ima otroka, je priznala, da je nekoč sedela na dveh stolčkih. 

Prevarani Nena, Bilbi in Damjan

Med tistimi, ki so bili prevarani, je udeleženka resničnostnega šova Big Brother slavnih in miss fitnesa Nena Muršič, ki jo je njen nekdanji izbranec, v katerega je bila noro zaljubljena, varal s poročeno žensko.

Da je bila prevarana, je priznala tudi pevka Bilbi, pri čemer je dodala, da sta za varanje vedno kriva dva. V ekipi prevaranih se je lani znašel tudi direktor Slovenske filharmonije Damjan Damjanovič, ki ga je njegova nekdanja žena in operna pevka Sabina Cvilak varala s kočijažem iz Maribora Markom Vujinićem.

Z najboljšo prijateljico

Zaradi tretje osebe je zaškripalo tudi v razmerju med članoma skupine Skater Katjo Lesjak in Samom Poštrakom - Samcyjem. Samo naj bi bil Katjo prevaral z njeno najboljšo prijateljico, in sicer pevko pri ansamblu Veseli svatje Anito Kadenšek.

Tudi najbolj znani kmet, Matej Drečnik, zmagovalec resničnostnega šova Kmetija, menda ni bil najzvestejši. Čeprav sta Matej in njegova Natalija danes srečna, je bilo v preteklosti njuno razmerje precej burno. Natalija je namreč pred časom povedala, da je Mateja zapustila, ker je na veliko popival in jo varal.