EKSKLUZIVNO

FOTO: Vse obline Urške Vučak Markež: V kopalkah sem svobodna

Objavljeno: 04.08.2017 07:26Posodobljeno: 04.08.2017 07:27

Urška Vučak Markež je s plesom je učvrstila svoje telo, ga še bolj vzljubila in razblinila pomisleke o idealih.

Urška Vučak Markež je zagotovo najbolj žlahtno odkritje letošnjega leta. Tokrat nas je osupnila s svojo neomajno držo, ko je brez zadržkov smuknila v kopalke in dokazala, da se požvižga na očitke. S plesom je učvrstila svoje telo, ga še bolj vzljubila in razblinila pomisleke o idealih. Je najboljši zgled za opogumljanje žensk in moških vseh oblik, saj zgovorno priča, da so lahko tudi morske deklice bolj zaobljene.

Igralko in plesno navdušenko smo ujeli med preživljanjem poletnih počitnic z družino. Tudi oni so, kot večina Slovencev, izbrali hrvaško obalo. Še prej so spakirali vse potrebno in jo ucvrli na lepše. Urška nam je ob tem zaupala, da ni ravno navdušena nad pripravami za morje ali plažo. »Ne maram pakiranja, zato imamo doma splošni seznam, ki ga po potrebi dopolnjujem. Vse skupaj mi povzroči preveč stresa, saj vem, da lahko tudi na dopustu kupim, če sem slučajno kaj pozabila. 

»Preberite več v Suzy, naši novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na narocnine@delo.si oziroma pokličite na brezplačno številko 080 11 99.« 

 

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja