NOV ZAČETEK

FOTO in VIDEO: Tibor, Tina in Tomaž spet v Big Brotherju

Objavljeno: 25.02.2016 14:20Posodobljeno: 25.02.2016 14:42

Prvi smo si ogledali novo hišo Big Brotherja. Voditeljica in komentatorji bodo v novi sezoni razkrivali skrivnosti tekmovalcev.

Tekmovalci nove sezone resničnostnega šova Big Brother bodo prihodnje mesece preživeli v posebej preurejeni hiši na obrobju Ljubljane. Njihovo domovanje spominja na imenitno gorsko kočo, hiša je svetla, polna barv in ogledal. V njej prevladujejo leseni elementi slovenskih proizvajalcev. Ogledali smo si jo skupaj z voditeljico Manjo Plešnar

Čaka nas akcija

»Nova sezona šova Big Brother bo gotovo pestra, saj bomo v njej odkrivali laži in skrivnosti tekmovalcev,« je povedal programski direktor Pop TV Branko Čakarmiš. Začetka priljubljenega šova, ki si ga boste lahko ogledali jutri ob 20. uri, se veseli tudi nova voditeljica Manja. »Gledalci boste lahko videli veliko akcije!« obljublja.

Komentatorji z izkušnjami

V vlogi komentatorjev se bodo preizkusili nekdanji tekmovalci Tibor Baiee, Tina Lukić in Tomaž Jeraj. Nekdanji akterji šova so si novo hišo ogledali z zanimanjem in obujali spomine na čas, ki so ga sami preživeli na podobni lokaciji pod budnim očesom kamer in strogim nadzorom Big Brotherja, ki mu ne uide nobena podrobnost.

Povezane vsebine