BITKA PAROV

FOTO: Uroš spet ponižal drago: Za vsako sem dal 1500 evrov

Objavljeno: 25.03.2016 11:41Posodobljeno: 25.03.2016 11:42

Tudi v tretji oddaji ni šlo brez žaljivk, spet na Jasminin račun.

Gledalci si bodo prvo oddajo Bitke parov zagotovo zapomnili po besedah, ki sta jih močnejši polovici namenili izbrankam. Med drugim je Uroš v zadrego spravil svojo Jasmino, na katero je stavil precej denarja, nato pa ji je na vprašanje, koliko je stavil nanjo, odgovoril: »Več, kot si vredna.« Njegove besede so Jasmino precej prizadele, toda ni videti, da bi Uroš zbadljivke in norčevanje na njen račun opustil.

V tretji oddaji so se namreč tekmovalke morale spopasti v blatni kopeli, v kateri so iskale ključ. Jasmina je bila med izzivom malce zmedena, tako da se je Uroš med igro kar malce razjezil. »Si kot kura brez glave,« ji je zabrusil. Na koncu se je vseeno malce raznežil in ji podal nekaj komplimentov za elegantno rdečo obleko, ki je bila umazana z blatom. »Ko sem jo videl v tisti rdeči obleki ... Prava seks bomba. Danes jo bom strgal s tebe,« se je poskušal izviti iz nerodnega položaja.

Pozneje se je parček namakal v masažnem bazenu s Tanjo in z Alešem. Jasmina je komentirala Tanjine prsi. »Jaz imam 'ziher' boljše joške kot Tanja,« je svoje misli povedala dragemu. Ta pa je izdal, kakšna je bila njihova cena: »Itak, saj sem dal za vsako 1500 evrov.«

Predstavitvene informacije