ZVEZDE PLEŠEJO

FOTO: Tokrat še plesna kuhinja? »Iz šova bi morala izpasti Iryna«

Objavljeno: 20.03.2017 09:20Posodobljeno: 20.03.2017 09:21

Tekmo za plesni globus v oddaji Zvezde plešejo sta kot prva zapustila Aleksandra in Tomaž, marsikdo pa se s tem ne strinja.

V drugi oddaji Zvezde plešejo smo bili ponovno priča nagajivim in energičnim, pa tudi čutnim in romantičnim nastopom. Kljub velikemu napredku, igrivi plesni predstavi in visokim ocenam sta tekmovanje za bleščeči plesni globus kot prva morala zapustiti Aleksandra Balmazović in Tomaž Šter.

Pari, ki so imeli najnižji seštevek točk sodniških ocen in vaših glasov, so bili namreč v drugi oddaji Aleksandra in Tomaž, Iryna Osypenko Nemec in Nejko Peter Levak ter Janez Usenik in Maja Geršak. Še eno priložnost sta dobila Iryna in Nejko. Med ogroženimi pari sta se nato veselila Janez in Maja, saj ostajata v bitki za plesni globus.

Da bi morala izpasti Iryna, je prepričana večina komentatorjev na spletnih omrežjih. Ogorčena je denimo komentatorka Lilijana: »Točno tako, Iryna spet kuhinja ...« 

»Ko je bila Iryna kritičarka v Gostilni išče šefa, pa je bila zelo kritična. Zdaj ve, kako so se počutili nekateri ... Nima stila pa pika,« je prepričana bralka.

Mi se še najbolj strinjamo z Niko, ki je zapisala: »Ne razumem, zakaj mora sploh kdo izpasti. A ne bi bilo boljše, da bi čez vse oddaje nabirali točke? Meni so vsi zelo simpatični in se mi zdi škoda, da jih bo vedno manj.« 

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja