13

FOTO: To so tekmovalci letošnjega Big Brotherja

Objavljeno: 26.02.2016 14:33Posodobljeno: 26.02.2016 14:39

V hišo se bo vselilo 13 tekmovalcev, razkrite bodo skrivnosti in laži.

Mirela, 39 let, Novo mesto, negovalka

Prihaja iz Novega mesta in pravi, da želi gledalcem sporočiti, da ni nikoli prepozno za uresničevanje sanj. V šovu pričakuje pisano paleto čustev in zabavo, ob vsem tem pa želi ohraniti sebe. Če bi zmagala, bi denar vložila v svoj salon, saj je estetika njena strast. V hišo bo prinesla samo fotografiji svojih sinov. »Samozavest sem začela pridobivati po prvem porodu, ko sem v treh mesecih shujšala 26 kg. Moj smisel življenja sta otroka, moja velika družina, moji prijatelji. Brez njih in ljubezni si ne predstavljam življenja,« pravi Mirela o sebi.

Filip, 25 let, Osluševci, kmetijski tehnik

Filip je podeželski fant, ki prihaja iz vesele kmečke družine. Odlikujejo ga delovna narava, redoljubnost in iskren značaj. V hiši se zelo veseli zabave, najbolj pa ga je strah tekmovalnosti, prepiranja in kričanja. Meni, da bi sotekmovalce utegnilo motiti njegovo sukanje brkov, o dekletih pa pravi, da se težko zaljubi. Rad pove svojo junaško zgodbo: »Spomnim se trenutka na kmetiji, ko je krava skotila na pašniku in je mladič padel v bližnji jarek. Skočil sem vanj in ga hotel dvigniti ven, na kar me je krava z rogom potisnila iz jarka.« Filip se udeležuje tudi tekmovanja v oranju.

Alenka, 40 let, Celje, prevajalka

Prijatelji jo kličejo Leni in pravi, da ne dopušča, da bi svet spremenil njen nasmeh, saj raje ona spreminja svet z njim. Ker je po naravi prava avanturistka, ki rada v življenju poskusi vse, je prepričana, da je to pravi šov zanjo. Veselo, nasmejano in malce nenavadno dekle, ki ljubi naravo, potovanja, živali in se ne ozira na nikogar, je po poklicu prevajalka. Ponosna na to, da je odštekana in malce drugačna ter nadvse kreativna in iznajdljiva. Prepričana, da jo čaka nova, nepozabna izkušnja. Leni pa ima tudi zanimive hobije: »Moja življenjska strast so nenavadni dogodki, ki jih rada obiskujem – bizarni plesi, gola kolesarjenja, največji kamelji sejem na svetu, podganji templji.«

Tamara, 25 let, Slovenska Bistrica, natakarica

Tamara Sobotič prihaja iz Slovenske Bistrice in je po horoskopu tehtnica. Njen moto je Živi in uživaj življenje. Zase pravi, da je zelo čustvena, dobrosrčna pa tudi navihana punca. Svojo pozitivnost prenaša na druge, zato je prepričana, da bo v hiši večkrat poskrbela za dobro voljo. Uživa v plesu in se rada zabava. »Pred tremi leti me je zaznamovala operacija, zaradi katere sem začela gledati na zdravje čisto drugače. Ta dogodek me je popolnoma spremenil,« pravi Tamara, ki dodaja, da ji veliko pomeni pravica. Nasmejana, energična in zgovorna bo marsikateremu moškemu zmešala glavo.

Povezane vsebine

Marko, 20 let, Piran, navtik

Marko iz Pirana v višino meri kar 200 cm in bo gotovo eden najvišjih tekmovalcev hiše. Pravi, da je družaben, potrpežljiv in zgovoren, a tudi trmast, ko je to potrebno. Rad ima red, boji pa se miši in podgan. »Eden najpomembnejših trenutkov je bil, ko sem moral izbrati med košarko in nogometom, ki sem ju treniral. Odločil sem se za košarko. Kasneje se je izkazalo, da je bila odločitev pravilna. Prišel sem do dosežka, ki ga nisem pričakoval, saj sem bil v slovenski reprezentanci, a žal sem bil udeležen le na enem turnirju,« pove Marko o svojih športnih dosežkih.

Klemen, 26 let, Zabukovica, rudar in gasilec

Klemen prihaja iz Zabukovice in je po poklicu rudar. V šov se je prijavil zaradi življenjskih izkušenj, malce pa ga mika tudi denarna nagrada, s katero bi poplačal dolgove za hišo. »Življenje ni potica,« pravi. Je garač, vedno pripravljen pomagati drugim. Ker prihaja iz številne družine, mu življenje z množico neznanih ljudi ne bo delalo preglavic. To pa so njegove besede o goloti: »Vsi goli, pa ko šta voli. Videli, ali mu lahko verjamemo, saj ga doma čaka partnerica Anna.

Maša, 20 let, Hrastnik, veterinarski tehnik

Karizmatična levinja Maša Levačič prihaja iz Hrastnika in šteje 20 pomladi. Po poklicu je veterinarski tehnik, v prostem času rada rola, riše in igra biljard. Ukvarjala se je tudi s plesom, a ga je zaradi poškodbe morala opustiti. Stavi na svojo prijaznost in iskrenost, s katerima bo dokazala Sloveniji, da je iz pravega testa za zmago. Maša je samska in dopušča možnost, da se zaljubi: »Nikoli se ne ve, kje in kdaj priskoči iskrica, saj svojemu srcu ne moremo ukazovati. Vsekakor bi se morala s to osebo dobro ujeti in razumeti. Rada imam prijazne, nasmejane in simpatične fante.«

Diana, 23 let, Poljčane, prodajalka

Dvojčica Diana prihaja iz Poljčan. Po poklicu je prodajalka, ki v prostem času rada jezdi in igra odbojko, njena življenjska strast pa je petje. Je prijazna, komunikativna in neposredna, zato bo v njeni družbi zagotovo pestro. Pri 22 letih si je izpolnila največjo življenjsko željo: »Pri 22 letih se mi je izpolnila največja želja, povečanje prsi.«

Erik, 27 let, Koper, trener tenisa

Erik iz Kopra je trener tenisa in se je v šov prijavil na pobudo očeta. Rad ima izzive in šov mu je vsekakor predstavljal enega. Poleg tenisa, za katerega živi, ima rad živali in ceni naravo. Zelo rad pa tudi potuje. Med večletnim bivanjem v tujini je spoznal, kaj je tisto, kar največ šteje v življenju – družina in prijatelji. V mladosti je zanj veliko skrbela nona, saj sta se starša ločila in veliko delala. Rad pripoveduje o svojih izkušnjah z delom v tujini: »Eno leto sem preživel v Londonu, in ker ga nisem preveč vzljubil, sem odšel v Nemčijo, kjer sem ostal tri leta in delal kot teniški trener. Ker imam zelo rad živali in naravo, sem odšel delat kot prostovoljec na Tajsko v safari park.«

Dalibor, 24 let, Novo mesto, romski koordinator in mediator

Dalibor prihaja iz Novega mesta in pravi, da je romski top model. V hiši stavi na smeh in zabavo, saj se rad šali, boji se le, da utegnejo njegove romske korenine zmotiti sotekmovalce. Od udeležbe v šovu pričakuje veliko uspeha in slave, če pa bi zmagal, bi najprej uredil hišo, pomagal sestri in poravnal osebne dolgove.

Alen, 34 let, Ljubljana, ekonomist

Alen Andrič je vesel, dobrosrčen, zanesljiv in zelo natančen 34-letni škorpijon iz Ljubljane. Po poklicu ekonomist, a tudi osebni fitnes trener in učitelj plavanja otrok s posebnimi potrebami. V prostem času se ukvarja s prostim potapljanjem in z ostalimi športnimi vragolijami. Vrsto let je igral tudi rokomet, ki je njegov najljubši šport. Pravi, da je imel veliko življenjskih prelomnic, a največja je: »Najpomembnejša prelomnica so bili rojstvo sina Michela in vsi težki trenutki, ki smo jih preživeli z njim ob samem rojstvu in v prvem letu njegovega življenja.«

Adnan, 27 let, Velenje, ekonomski tehnik

Adnan Buljubašić iz Velenja pravi, da bo s svojo energijo in karizmo poskrbel za zabavo. Obožuje glasbo in je ljubitelj ekstremnih športov. Je energičen in vedno dobre volje, kadar pa mu ne gre vse po načrtu, se najraje umakne. »V drugem razredu osnovne šole sem začel trenirati rokomet, kar mi je v življenju zelo koristilo, saj sem se naučil discipline in organiziranosti. Po poškodbi sem leta 2010 moral prenehati igrati, nato pa sem se povsem posvetil gledališču in glasbi, v kateri še dan danes uspešno delujem,« pove o sebi Adnan.

Alma, 20 let, Velenje, negovalka

Alma prihaja iz Velenja. Njen moto je Živi noro, česar se bo držala tudi v hiši. Samosvoja, trmasta in borbena bikica pravi, da bo šov zanjo zagotovo velika preizkušnja, njen cilj pa je, da bi se gledalci čim bolj zabavali. Meni, da bi sotekmovalce lahko zmotili njena jezikavost in vzkipljivost.


 

Predstavitvene informacije