SPOMINI NA BOLEZEN

FOTO: Rebeka ganila oboževalce, to je zapisala o boju s hudo boleznijo

Objavljeno: 13.11.2017 19:27Posodobljeno: 13.11.2017 19:34

V svojem blogu je spregovorila o hudi bolezni izpred dveh let.

Rebeka Dremelj se je v svojem blogu dotaknila najstrašnejšega obdobja v svojem življenju. Tako je objavila dve leti star zapis s facebooka, ko je javnosti sporočila, da je zbolela za rakom na ščitnici. Takrat je dejala, da ji je dovolj skrivalnic, pretvarjanja, da je vse v najlepšem redu in točno tako, kot mora biti. 

Tudi sama sem bila prepričana in preveč zavarovana sama vase, da mene pa kaj takega res ne more doleteti. Uf, priletelo je nazaj kot bumerang.

Tako ji je zmanjkalo izgovorov, kje je in kdaj ima kakšen nastop, zakaj ima prevezo na vratu in predvsem, kaj je delala na onkološkem oddelku.

In kot je v najtežjem obdobju v svojem življenju zapisala Rebeka, je vsem lagala. »Za nekoga sem bila na dopustu, za spet drugega, sem zbolela za gripo … Izmišljam si zgodbice že več kot mesec dni in živim v strahu, da me ne bi dobili.« Potem je še dodala: »Pred leti sem naredila pesem z naslovom Nepremagljiva. In danes jo pojem sebi in vsem tistim, ki ste v podobnem, ali celo istem filmu, kot sem jaz.«

Povezane vsebine

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja