NA DOPUST

FOTO: Presenečenje v BB: Jadranka odhaja

Objavljeno: 28.03.2016 15:35Posodobljeno: 28.03.2016 15:35

Tugomir je padel na kolena in jo prosil, naj ga ne zapušča.

Pravijo, da ljudje sčasoma komu prirastejo k srcu. Očitno to velja tudi za Tugomirja v šovu Big Brother. Potem ko se z lažno ženo Jadranko na začetku sploh ni ujel in mu je šla jezikava Primorka celo na živce, se slika očitno spreminja.

Jadranka, ki sicer zelo niha v razpoloženju, se je namreč zelo razveselila, ko ji je Big Brother dovolil, da gre na 'dopust'. »Hočeš reči, da me boš zapustila?« jo je spraševal Tugomir, ko je navdušeno pakirala. Od življenja v hiši z drugimi sostanovalci si obeta veliko avanturo.

»Od danes naprej je akcija in kmalu bo prišel tudi moj Marko,« obljublja Jadranka, ki se ne ozira na šaljive Tugomirjeve pozive, da ostane in naj ga ne zapušča. Marko je seveda njen vibrator. Jadranka trdi, da si mora odpočiti živce. 

»Toliko ljudi je tam, energija je prava. Zakon je,« je v ponedeljek navdušeno čebljala. Napoveduje, da bo v hiši energijska bomba.

Tugomirjeve prijazne besede o tem, kako spadata skupaj, pa je zavrnila. »Niti malo nisva za skupaj,« je bila prepričana ob tem, ko je v hrvaščini ponavljala »odhajam«.

Ko se je umaknila, je Tugomir priznal: »Bolj se dere, raje jo imam«. Še vedno ni prepričan, da bo Big Brother Jadranko poslal v hišo 'na dopust', in pričakuje dodatne zaplete. Ima prav?  

 

Povezane vsebine

Predstavitvene informacije