BITKA PAROV

FOTO: Pred vso Slovenijo sramotil svoje dekle, ona pa dokazala, da nima prav

Objavljeno: 15.03.2016 08:09Posodobljeno: 15.03.2016 08:26

Izziv je uspešno prestala.

Prejšnji teden se je na Pop TV začel šov Bitka parov. In že v prvi oddaji so nam postregli s prizori, ki jih bomo le s težavo pozabili.

V oddaji velja, da ena polovica para stavi, druga pa mora opraviti neko nalogo. Prvi izziv je bila splošna razgledanost (za vsak nepravilen odgovor, moškega strese električna ovratnica!). Najbolj je presenetil Aleš, ki je hvalil Tanjino kondicijsko pripravljenost. Ko pa je šlo za njeno splošno razgledanost, je dejal: »Pričakujem, da bom najbolj stresen, zato sem stavil samo jurja. Bomo videli.« Voditelj Klemen Bučan je še malo podrezal vanj, Aleš pa je dodal, da splošna razgledanost ni njena vrlina: »Ne bom rekel 100-, ampak 99,9-odstotno, da ne bova uspešno opravila naloge in da me bo zagotovo trikrat 'zrukalo'.«

Ne glede na njegove besede je Tanja na koncu nalogo uspešno opravila. Včasih je pač boljše molčati ...

»Več, kot si vredna.«

V spomin so se nam vtisnile še ene besede močnejše polovice. Tokrat je Uroš v zadrego spravil svojo Jasmino, na katero je stavil precej denarja. Na njeno vprašanje, koliko je stavil, ji je odvrnil: »Več, kot si vredna.« Jasmini ni bilo vseeno in je dejala, da je bilo to grdo od njega. Je pa kljub temu uspešno prestala izziv.

Morebiti je pa pri vseh štirih šlo le za neposrečene šale zaradi pretirane treme ...


Voditelj Klemen Bučan. Foto: Voyo