SIMPATIJE

FOTO: Ljubezen na kmetiji: zaradi Katje ogrozil družino?

Objavljeno: 06.10.2017 09:23Posodobljeno: 06.10.2017 09:23

Boris je opazil, da je David postal kar nasilen, ko se je dotaknil njene noge.

Od ljubezni se iskri tudi v letošnji Kmetiji. No, vsaj tako so prepričani mlinarji z Damijanom na čelu, ki je svojim sotekmovalcem prenesel novico, da je njihov član družine David zaljubljen v Katjo iz družine pekov.

Zbranim za mizo je povedal, da že nekaj dni opazuje, kaj se dogaja. Ugotovil je, da z njihovega vrta izginjajo pridelki. David naj bi slastne darove narave predajal Katji, da bi se ji prikupil in osvojil njeno srce.

»Že nekaj dni se to pri nas dogaja. David je zaljubljen in ji čez ograjo nosi stvari. Izginili so jagode, paradižnik, zelenjava …« je našteval. Dejal je, da se je o tem že pogovoril z njim in da mu je vse skupaj tudi priznal, a sam meni, da se to ne bo dobro končalo. »Težava je v tem, da se ona iz njega dela norca. Na svojo stran ga je pridobila samo zaradi nominacij,« je prepričan Damijan.

Da sta si naklonjena, so opazili tudi drugi tekmovalci. »Sinoči sem se samo malo dotaknil njene noge in je postal kar nasilen,« pa je pripomnil Boris.

David sicer zanika, da bi bil zaljubljen v 24-letno kmetico, Katja pa se čudi govoricam, da naj bi Davida vrtela okoli prsta. »Da bi jaz vrtela Davida okoli prsta? Nemogoče.« Priznala je še, da ji tu in tam res prinese kakšen grozd. »Za vsak sadež, ki mi ga prinese, sem mu zelo hvaležna,« je pojasnila. Še posebej zato, ker pravi, da se je zelenjave že kar malo prenajedla. 

David pa je govorice poskušal ovreči še z izjavo, da svoje družine ne bi nikoli ogrozil zaradi punce. 

Povezane vsebine

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja