DIVA

FOTO: Helena še kar prisega na pravo krzno

Objavljeno: 18.01.2016 16:29

Kako na slog oblačenja Helene Blagne gledajo njeni stanovski kolegi in hkrati zagrizeni borci za pravice živali – Jadranka Juras, Nina Osenar, Neisha in Trkaj?

Helena Blagne je bila pred 52 leti rojena v skromni delavski družini. Pot z Jesenic jo je pripeljala v Ljubljano in svet, in sicer zaradi razkošnega glasu, ki ga ne morejo zanikati niti tisti, ki jim njena pojava, glasba ali interpretacija melodij ne ustreza.

Helena (vsaj po našem skromnem mnenju) nikoli ni bila videti bolje. Resnici na ljubo ji je v estetskem pogledu tudi ločitev koristila. Njena postava je skladna in seksi, bolj kot za žensko v šestem desetletju življenja značilna za kakšno 25-letnico. Pa je privlačno tudi krzno, ki ga pevka nosi? Radovedni smo, kako se v zimskem času njene stanovske kolegice Jadranka Juras, Nina Osenar, Neža Buh - Neisha ali raper Trkaj počutijo, če se takole srečajo na kakšni prireditvi. Diva v pravem krznenem plašču, našteti estradniki pa angažirani borci za pravice živali? O nečem dvomimo: namreč, da bi v takih okoliščinah med njimi steklo lahkotno kramljanje ali se razvila živahna debata.
 

Povezane vsebine