ŽE BIVŠA

FOTO: Drama v BB, zdaj pravi, da je vse v redu

Objavljeno: 13.03.2016 10:55Posodobljeno: 13.03.2016 11:03

Po čem si bomo zapomnili tekmovalko, ki je prva zapustila šov Big Brother?

  • V studiju je potočila tudi nekaj solz.
  • Diano je pričakala sestra.

Šov Big Brother je po odločitvi gledalcev morala zapustiti Diana. Kot prva med tekmovalci, ki se borijo za 50.000 evrov. Za Diano, ki jo je pred kamerami v studiu počakala sestra, je bila najverjetneje usodna njena zadržanost. Že sama Diana je priznala, da potrebuje kar nekaj časa, da se odpre, in dva tedna v hiši s tujci ji očitno nista zadostovala, gledalci pa si je niso želeli več gledati v šovu. Tudi Erik se je med tednom, ko so fantje ugibali ženske skrivnosti, pritoževal, da je Diana ves čas tiho. 

Diana je po izločitvi dejala, da je pričakovala, da bo morala domov. Da pa je z njo vse v najlepšem redu in da časa, ki ga je preživela v hiši BB, ne bi zamenjala za nič. Kljub temu da se je morala posloviti, pa si jo bodo gledalci lahko zapomnili zaradi nekaterih posebnosti. Prva in presenetljiva skrivnost, ki so jo gledalci izvedeli v sobotni izločilni oddaji je, da se je Diana rodila s šestimi prsti na vsaki roki. Danes to ni vidno, saj so ji oba šesta prsta z operacijo odstranili, ko je bila otrok.

Napad panike

Povezane vsebine

Se pa je pred dnevi sicer zadržana in na videz močna Diana zlomila. Zaradi Mirele. Razburjala se je, ker ji je Mirela očitala, da nima svojega mnenja. »Kaj naj povem, če nimam nič povedati?« je jokala vidno razburjena in pristavila, da sama točno ve, kakšna je in da se velikokrat namerno zadržuje, da se ne razjezi na glas.

Med pogovorom s sotekmovalci je priznala, da ji je bila Mirela všeč, po novem pa ne ve več, kaj naj si o njej misli. Med tarnanjem jo je kar naenkrat začelo dušiti, ob tem je ponavljala, da ne pride do sape in da potrebuje vodo. Sotekmovalce je seveda zaskrbelo, Alma pa ji je začela prigovarjati, naj se umiri. Po vodi in tolažbi se je stanje vendarle malce umirilo, vendar je še naprej govorila, da ji je slabo in da težko diha. Kljub temu njene jeze ni bilo konec in je še naprej hitela pojasnjevati, kako jo je Mirelino vedenje prizadelo.

Boleča krivica

V sobotni oddaji je Diana povedala, da je imela napad panike, to pa se ji je zgodilo, ker da jo zelo boli, kadar se ji zgodi krivica.