ŠMINKER

FOTO: Ali smo vsi bogovi ali pa nobeden

Objavljeno: 14.11.2017 19:56Posodobljeno: 14.11.2017 19:57

Ker je gospod težko ponižen, me je v svoj studio sprejel v nedeljo, na gospodov dan, in me znova prepričal, da mu ni para. Čeprav sem že večkrat pokukal v njegovo osebnost, me vedno preseneti, navduši, osupne. Ja, Magnifico je res bog, ki si je za letošnji božič zamislil največje slovensko prizorišče, kjer bo na edinstven način v jasli položil Jezuščka.

  • Magnifico nas bo v okviru svojega tradicionalnega koncerta navduševal tudi letos, 25. decembra v Stožicah.
  • Koliko hitov se je nabralo v preteklih 25 letih, bo pokazala nova plošča Komplet 2.
  • Trditev, da je eden redkih, ki mu roza barva ne vzame moškosti, je postala pravilo.

Nihče v roza obleki ni videti bolj možato kot vi. Kdaj ste se otresli predsodkov in postali dovolj pogumni za skok v tigraste kopalke in rožasto srajco?

Pogosto me privlačijo najbolj stupidne stvari. Preprosto si ne morem pomagati, da ne bi zasadil prstov vanje. Ravno tako je s tigrastimi kopalkami, iz katerih se običajno delamo norca ali hočemo biti zabavni, ko jih navlečemo nase. Ne norčujem se iz tega, ampak sem kot opica, ki vidi banano in jo mora dobiti. Pravzaprav imam na hrbtu svojega avatarja v podobi ponorelega lačnega šimpanza in ga moram nenehno hraniti. Sicer pa mi je bilo od nekdaj všeč, če sem bil dobro oblečen. Sem generacija, ki je spoznavala modo v Trstu. Imamo srečo, da živimo blizu Italijanov, slavnih po najboljšem stilu na svetu. Po definiciji sem šminker in nikoli se nisem želel odreči stvarem, ki so mi padle v oči. To ne pomeni, da nosim trendi obleke, sem pa veliko raziskoval, kaj mi ugaja pogledati ali nositi. Naučen sem, da se mora moški znati obleči.

»Preberite več v Suzy, naši novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na narocnine@delo.si oziroma pokličite na brezplačno številko 080 11 99.«

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Povezane vsebine

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja