ŽIVLJENJE PO ŠOVU

Emi spet v banki, Pia brez dela

Objavljeno: 08.01.2016 06:00Posodobljeno: 08.01.2016 06:00

Udeleženci različnih šovov iz oddaj pogosto stopajo polni upov, da se jim bodo ponudile mnoge nove (poslovne) priložnosti, le redki pa svojo slavo tudi unovčijo. Na Vikendu smo zato pri nekaterih tekmovalcih lanskih šovov preverili, kaj počnejo danes, in dobili zelo različne odgovore, nekateri so brez dela, drugi pa v sanjski službi.

Emi Nikočević (Bar)
Tako kot prej delam v banki. Vrnil sem se na stare tirnice, ki sem jih poznal pred Barom z vmesnimi postajami, ki predstavljajo nove izzive. Poleg službe imam odprt popoldanski s. p., ukvarjam se s 17 dejavnostmi, čistilni servis je ena izmed njih. V letu 2016 je v igri kar nekaj projektov, zagotovo pa bom ostal v medijih.

Kataya (Znan obraz ima svoj glas)
Sebe ne dojemam kot nekdanjo tekmovalko nekega šova, temveč kot Katayo, pevko in umetnico z več kot desetletno kariero in sodelovanji s priznanimi glasbeniki doma in v tujini. To, da sem bila v nekem trenutku tekmovalka v enem izmed odmevnih šovov, me ne označuje, je pa to bila čudovita izkušnja in prihodnost lahko seveda prinese še več podobnih projektov. Trenutno delam to, kar sem počela ves čas, pišem skladbe, snemam risanke, nastopam po vsej Sloveniji, navezujem stike s tujino in pripravljam nove projekte.

Pia Filipčič (Big Brother)
V šov nisem šla s pričakovanji, da bom dobila službo, osredotočila sem se na druge stvari. Dobila sem nekaj ponudb, a nobena ni bila dovolj zanimiva. Poleti sem dobila precej ponudb frizerskih salonov, saj sem že v šovu povedala, da sem frizerka. Šla sem na nekaj razgovorov, a takrat nisem imela časa, zato sem se dogovorila, da se z nekaterimi spet slišim v tem letu.

Jernej Nejc Goličnik (MasterChef)
Imam novo službo, sanjsko službo, delam v glamping resortu, kjer poskrbimo za izbrano kulinariko. V kuhinji sva dva, drugi kuhar ima veliko izkušenj, jaz pa nimam toliko izkušenj, imam pa znanje. Prej sem bil krovec, zdaj pa na srečo ostajam v kulinariki. Pač ne morem brez kuharije, tudi zdaj, ko sem na smučanju v Avstriji, ste me ravno ujeli, ko kuham (smeh).

 


V Vikendu še preberite:

  • TV napovedi za pomlad: Kako nas bodo zabavali?
  • Glasbena pričakovanja za 2016: Od Rihanne do Adele

 

Povezane vsebine