BIVŠI BAROVEC

Emi iz Bara je dobil svojo oddajo

Objavljeno: 01.02.2016 21:20Posodobljeno: 01.02.2016 21:20

Emi Nikočević bo na TV3 Medias gostil znane Slovence in jim, kot obljublja, postavljal provokativna vprašanja.

Emi Nikočević iz Škofje Loke se je pred meseci prijavil v resničnostni šov Bar, ker si je tega želel že kot otrok, prav tako je tudi upal, da bo po šovu dobil svojo oddajo, in želja se mu je pred nekaj dnevi uresničila. Emi nam je potrdil, da so mu na TV3 Medias ponudili sodelovanje. »Napisal sem svojo avtorsko oddajo, pri čemer mi je pomagala voditeljica in manekenka Stefania Bojič. Svetovala mi je, na kaj moram biti pozoren in kako se lotiti zadev, nato pa sem odgovornim pojasnil, česa nam v Sloveniji na tem področju primanjkuje,« pojasnjuje Emi, ki se bo v vlogi voditelja znašel januarja.

Brez cenzure

»Lahko razkrijem, da bom gostil znane Slovence in Slovenke ter da takšne oddaje pri nas še ni. Oddaja bo traja pol ure, in sicer enkrat na teden v večernem terminu. Bo provokativna, brez predsodkov in cenzure, obenem pa bo tudi poučna,« pravi Emi, ki upa, da bodo z njegovim konceptom zadovoljni tudi gledalci, saj sam od nje pričakuje veliko. Nekdanji barovec je že sestavil sklop tridesetih gostov, med katerimi so se znašli tudi nekateri sotekmovalci iz Bara. »Povabljeni bodo najbolj zanimivi tekmovalci, ne vem pa, ali se bodo na moje povabilo odzvali,« pravi Emi, ki dodaja, da je ključno vlogo pri vsem skupaj odigrala prav njegova udeležba v Baru.

»Če se ne bi pojavil tam, oddaje zagotovo ne bi dobil. Ne mečimo si peska v oči in bodimo realni,« v smehu pravi Emi in dodaja, da te priložnosti ne bi dobil, če ne bi bil še mesece po koncu šova medijsko izpostavljen. Ob različnih priložnostih se je namreč pojavljal v oddajah in na dogodkih, prav tako mu na facebooku sledi več kot 11.000 ljudi.

Dve službi

Izkušnje si je v minulih mesecih nabiral tudi kot voditelj oddaje Sobotna generalka s kraljem čistoče na Radiu Sora, obiskoval je tečaj retorike in se pridno udeleževal govornih vaj. Vsakodnevno delo v eni izmed bank v Kranju in vodenje oddaje bo po njegovih besedah težko usklajevati, a se bo potrudil po najboljših močeh, saj si bo čas za počitek vzel ob koncih tedna.

Povezane vsebine

Predstavitvene informacije