ZBOR JO NAVDUŠUJE

Ekspremierka sredi domačih vinogradov

Objavljeno: 19.08.2017 07:11Posodobljeno: 19.08.2017 07:11

Alenka Bratušek navdušena nad zborovskim petjem.

  • Alenka Bratušek je odkrivala Slovenijo
  • Nuša Bratušek, članica zbora Carmen manet

»Tudi moja Nuša med zmagovalkami Carmen manet. Odlične ste, punce! Starši pa tako že od samega začetka verjamemo v vas in ob vsakem nastopu držimo pesti,« je zapisala poslanka, ki je v političnem smislu v zadnjih nekaj letih zdrsnila na politično obrobje, Alenka Bratušek ob nedavni zmagi ženskega pevskega zbora nekdanjih dijakinj Gimnazije Kranj na evrovizijskem srečanju zborov.

Starši pa tako že od samega začetka verjamemo v vas.


V njem poje 33 pevk različnih starosti in študijskih smeri. Povprečna starost članic je 25 let, med njimi pa so najbolje zastopane matematičarke in biologinje, po štiri so iz vsake smeri, nekaj je glasbenic, študentk jezikov, sociologije, specialne pedagogike, arhitekture, medicine, prava in drugih smeri.
​Sicer pa je poslanka v minulih dneh odkrivala bisere Slovenije, med drugim je bila navdušena nad Jezerskim. »Lepa pokrajina, prekrasni vinogradi in na koncu iz grozdja tudi odlična slovenska vina. Slovenija je res čudovita,« je ugotovila nekdanja slovenska premierka.

33 pevk je v zboru Carmen manet.

Vendar je srčika zadnjih dni njena hči Nuša, ena izmed članic omenjenega pevskega zbora. Sin nogometaš je tako – za zdaj – v drugem planu. 

Predstavitvene informacije

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja