DRUGA SEZONA

Druga sezona kuharskega šova brez presenečenj

Objavljeno: 30.01.2016 20:29Posodobljeno: 30.01.2016 20:29

Priljubljena trojica se spomladi vrača na male zaslone.

Alma Rekić, Luka Jezeršek in Karim Merdjadi bodo znova odločali o usodah ljubiteljskih kuharjev, ki se bodo spustili v boj za 50.000 evrov, naziv MasterChef Slovenije in pokal. Kot se za sodnike spodobi, prisegajo na poštenost, iskrenost in iskrivost.

»Priznam, da z velikim veseljem pričakujem nove tekmovalce. Verjamem, da nas bodo tudi letos presenečali iz izziva v izziv. Seveda pa od njih pričakujem samo najboljše. Sam kakovost svojih sladic ohranjam s tem, da nikoli ne popuščam in ves čas razvijam okuse,« pravi Karim Merdjadi, ki bo zahteven tudi do novih tekmovalcev.

Alma Rekić je povedala: »Lani sem se naučila predvsem, kako se ljubiteljski kuharji z vsakim izzivom gradijo in rastejo. Z veseljem sem gledala njihove prve kreacije in s še večjim njihove zadnje, kjer se je videl njihov napredek. Letos se že veselim srečanja z novimi obrazi in komaj čakam, da jih spoznam.«

»Moram priznati, da sem v oddaji resnično užival. Odlična ekipa, profesionalen pristop, pozitivna izkušnja med snemanjem in po njem ter zame sploh nepozabna izkušnja. Občudujem ljudi, ki jim je kulinarika hobi in v njem uživajo. Upam, da letos pride v oddajo čim več kulinaričnih navdušencev, ki se bodo borili do konca,« je svoja kolega dopolnil Luka Jezeršek.