PRODAJA KMETIJE

Drečnik še išče kupca, Pop TV s tem nima nič

Objavljeno: 05.02.2013 16:27Posodobljeno: 05.02.2013 16:27

Matej Drečnik se je zavil v molk, na klice se oglaša njegovo dekle.

  • Prodaje še vedno ne želi komentirati.

Matej Drečnik, zmagovalec resničnostnega šova Kmetija išče lastnika in očitno nesojeni kmet, se vprašanjem o prodaji slovite kmetije, ki jo na spletu ponuja za 280 tisoč evrov, spretno izogiba. Tudi na telefon se je nehal oglašati, klice pa po novem prevzema njegovo dekle Natalija.

»Vse piše na Bolhi, samo Matej o tem pač ne želi dajati izjav,« nam je povedala. Očitke Pro Plusa, da morebitne prodaje kmetije ne odobravajo, o pogodbenih določilih pa ne želijo govoriti, je Natalija komentirala z besedami: »Jaz ne vem, kaj ima Pop TV s tem, saj je kmetija njegova.«

Povezane vsebine

Kmetija je ostala lepa

Pro Plus ne želi dajati nobenih izjav več, v molk pa se je zavil tudi Matej, ki se je pred dvema mesecema na facebooku odzval na očitke, da je kmetijo zanemaril. »Naj vas najprej razveselim ali razžalostim (kakor koga), da kmetija ostaja lepa kot prej oziroma v mojih očeh še lepša. Ne vem, kaj vas moti, da ste ji dodali oznako propadajoča. Je to vrt, ki v tem času veni in počiva kot vsak drug? Mogoče njiva, ki ni zelena, pač pa pokrita s snežno odejo?« je obrekovalce vprašal Matej.

O prodaji razmišljal že decembra

Takrat je spregovoril tudi o prodaji. »O prodaji kmetije pa trenutno ne razmišljam veliko. Sčasoma bom videl, kako se bodo zadeve obrnile in kakšna bo zame najboljša opcija. Če bo to njena prodaja, jo bom pač prodal,« je še povedal. A očitno se stvari niso zasukale v smer, kot so jo predvidevali ustvarjalci oddaje, saj Matej, po vsem omenjenem sodeč, še vedno pričakuje klic resnega kupca.