VELIK MET

Donatella Versace pohvalila Slovenca

Objavljeno: 20.01.2016 15:07

Že na začetku manekenske kariere je 22-letnemu Logatčanu Luki Mulcu uspel veliki met, kot prvi Slovenec je predstavljal Versacejevo modo.

Če zaradi pomanjkanja modnega dogajanja v Sloveniji naši manekeni nimajo veliko dela, si toliko več izkušenj pridobivajo v tujini. In to na revijah največjih modnih hiš. Za zadnji večji uspeh slovenskih manekenov je zaslužen 22-letni Luka Mulec iz Logatca. Postal je prvi Slovenec, ki so mu zaupali vlogo ekskluzivnega modela za Versace. Na modni reviji, ki je v soboto potekala v sklopu milanskega tedna mode, se je počutil odlično, spomini pa mu bodo ostali za vse življenje. »Česa podobnega še nisem videl in priznam, da mi je na generalki za nekaj časa zastal dih. Vrhunski ambient, domiselna modna brv, ki je bila v nasprotju z drugimi precej dolga in prepletena. O lučeh in glasbi sploh ne bom izgubljal besed, ker je vse skupaj ustvarilo novo dimenzijo. Občutek sem imel, da sem na drugem planetu,« nam je povedal o reviji. 

  • »Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.«
Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.