BILO JE NEKOČ

Bodo zaradi lakote primorani jesti vrane?

Objavljeno: 13.03.2016 16:25Posodobljeno: 13.03.2016 16:27

V resničnostnem šovu Bilo je nekoč je izpadli Blaž razočaral sotekmovalce.

Tekmovalce v resničnostnem šovu Bilo je nekoč že pošteno načenjajo živci. Zlasti ženske, ki so zadnje dni preživele v solzah, so v težkem stanju. Nekatere že na glas razmišljajo, kako bi najhitreje zapustile posestvo. Nataša meni, da bi bilo najlažje, če bi izgubile pri tedenski obrti, nato bi še v forumu nalašč izgubila in odšla domov ... Ima pa ta načrt eno pomanjkljivost, saj bi ena izmed njih (v najboljšem primeru) morala ostati v šovu vsaj še tri tedne. Moški jih nejeverno opazujejo, pri čemer seveda dopuščajo možnost, da je njihov jok in stok spet ena od poceni iger, ki jih je pričakovati v takšnih okoliščinah.

Kakšnega okusa je vrana?

Tudi hrane na posestvu ni več. Še zadnje zaloge bodo porabili za kosilo, potem pa bodo prepuščeni stradanju. Edino upanje vidijo v tem, da jih župan preseneti s kakšnim darilom. Breda je celo predlagala, da bi morda poskusili pripraviti vrano, Bojan pa ji je rekel, da zagotovo ne bi prepoznala razlike med vrano in piščancem.

Blaž jih je razočaral

Dan po bitki za obstanek v forumu so tekmovalci preživeli v pričakovanju, kaj jim je Blaž ob slovesu zapisal v spominsko knjigo in komu bo zapustil goldinarje. Kot je že napovedal, je svoje goldinarje dal Gloriji, ki je povedala, da trenutno ni sposobna doživljati nobenih čustev sreče. Ali to pomeni, da jih sprejema nesrečna, ni mogoče razvozlati. Blaževi sotekmovalci pa so jezni, saj menijo, da bi goldinarji morali ostati v moški ekipi.

Tekmovalci so spet izbirali nova pomočnika. To sta postala Miro in Patricija, ki se bosta pomerila v posodarstvu. Veliki mojster jima prikazal izdelavo lesenih posod in v nekaj dneh bosta morala izdelke dati na ogled. Spretnejši bo svoji ekipi priboril nedotakljivost.

Predstavitvene informacije