ŠOV

Big Brother: Jasmin prelomil obljubo, ki jo je dal mami

Objavljeno: 30.03.2016 12:03

Pred vstopom v šov je svojega sina prosila samo dvoje: naj se ne zapleta z ženskami in naj pred vso Slovenijo ne razlaga o svojem otroštvu.

Jasmin Cerić (20) iz Kočevja je velik ljubitelj žensk. V Big Brotherju jih ovija okoli malega prsta, še posebej Velenjčanko Almo Pijuković, ki je takoj podlegla njegovim čarom. Dogajanje pod rjuho v njuni postelji je ponoči precej pestro, kar pa je zmotilo Jasminovo mamo, ki nam je zaupala, da je svojega sina pred vstopom v šov prosila samo dvoje.

Mati ga ne pozna več

»Rekla sem mu, naj ne slači spodnjih hlač oziroma naj se pred kamerami ne zapleta z ženskami in naj pred vso Slovenijo ne razlaga o svojem otroštvu in tem, kako sva živela z njegovim očetom,« nam je povedala Jasminova mama Sena. Ob tem je dejala, da je Alma čisto drugačna od deklet, ki so sicer všeč Jasminu. »Vse skupaj mi je malce sumljivo,« je nekoliko skrivnostno povedala gospa Sena, ki meni, da se je Jasmin ob prihodu v večji del hiše precej spremenil. »Povsem se je spremenil. V prvih tednih je bil Jasmin, ki ga poznam, zdaj pa se spreminja,« meni zbegana Jasminova mati.

Čas celi rane

Ali se bo med njim in Almo tudi zunaj hiše kaj dogajalo, ne ve, saj je prepričana, da Jasmin nikoli ne bo prebolel bivšega dekleta, o katerem se je večkrat pogovarjal z Jadranko, Tugomirjem in Gregorjem. Kaj pa čas in celjenje ran ...

Povezane vsebine