NEPRAVIČNO

Besni gledalci Big Brotherja

Objavljeno: 27.03.2016 07:23

Razočaral jih je Jasmin, ki je uničil nalogo družine Cerić.

Jasmin Cerić (20) si je nakopal jezo gledalcev. Sabotiral je namreč nalogo družine, saj je svoji prijateljici Almi razkril, da Cerićevi niso prava družina. Pozorno oko Big Brotherja je vse to zaznalo in moral je na zagovor.

Še pred dnevi najbolj priljubljeni tekmovalec letošnjega šova (mimogrede, njegova priljubljenost je strmoglavila, saj je pristal na repu lestvice, medtem ko je najbolj priljubljen Gregor Kobale) se je sprva sprenevedal, da ni razkril ničesar, zato mu je Veliki brat osvežil spomin z besedami, ki jih je izrekel. Jasmin se je nato le »spomnil«, kaj je zagrešil, pa čeprav je vedel, da sankcije sledijo za vso družino. Poleg sprenevedanja je, potem ko je bil razkrit, dejal še, da ga je mama učila, naj ne laže ...

Se nam samo zdi ali je res malo pred tem lagal, da ni ničesar razkril? Na forumih se že zgražajo nad njegovimi dejanji in pravijo, da so sprva navijali za njega, od zdaj naprej pa nič več. Nekateri celo predlagajo, naj ga zaradi neupoštevanja pravil kazensko izselijo, na forumu pa so mu posvetili celo rubriko, ki se imenuje Jasmin izdajalc.

Predstavitvene informacije