IZPOVED

BB: Jasmin jo je udaril

Objavljeno: 10.03.2016 11:08Posodobljeno: 10.03.2016 11:08

Tekmovalec je priznal, da se je enkrat s pestjo spravil nad žensko.

V Big Brotherju na dan počasi prihaja vse več skrivnosti tekmovalcev. Jasmin je tako priznal, da je nekoč udaril žensko.

»Svoje punce nisem, sem pa enkrat eno žensko zagrabil in … Je dobila šamar in še danes mi je žal za to. Stokrat sem se ji opravičil. Bil sem pod vplivom alkohola, to je bilo v prvem letniku srednje šole. Posodil sem ji kruh in ona mi je rekla: 'Moj kruh tebe hrani.' Počilo mi je, prijel sem jo. Saj je nisem zelo,« je odgovoril Jadranki, ki ga je vprašala, ali je kdaj udaril kakšno dekle. No, se pa nikoli ni spravil nad svojo mamo. »Raje si odrežem roko, kot pa naredim to,« je odvrnil.

Skrita družina se je namreč pogovarjala o precej osebnih zadevah, saj so se odločili, da se morajo čim bolje spoznati, da bodo lahko kar najbolj prepričljivi. Pred preostalimi tekmovalci bodo morali igrati, da so družina.

No, Jasmin je povedal tudi, kakšne ženske so mu všeč. Rad ima dekliške, skoraj otroške obraze, razkril pa je tudi svoj največji strah, in sicer, da bo nekoč izgubil bitko sam s seboj, »da bo nekoč zmagal slabši človek v meni«.

Povezane vsebine