SKRIVNOSTEN

Barovec Emi ima novo, a pogodbo skriva

Objavljeno: 04.07.2015 09:16Posodobljeno: 04.07.2015 09:21

Škofjeločan pravi, da je delo dobil za dalj časa, pogodbe ne želi komentirati.

Barovec Emi Nikočević je po zaključku šova, v katerem je zmagal Primorec Črt Banko, zaposlen kot še nikoli. Potem ko je pustil delo bankirja, se je posvetil samopromociji in organizaciji dogodkov, nikoli pa ni skrival niti tega, da bi se rad preizkusil v medijih. In želja se mu je izpolnila. Delo je dobil na lokalnem radiu Sora, kjer bo že to soboto vodil svojo prvo oddajo.

Politika ga ne zanima

»Tam sem delal že kot otrok, kjer sem vso osnovno šolo vodil otroški program,« nam je pojasnil Njegova sobotna oddaja, ki se imenuje Sobotna generalka s kraljem čistoče, bo na sporedu med 15. in 17. uro. Njegovi gostje bodo znani Slovenci iz sveta glasbe, zvezdniki resničnostnih šovov in številni drugi. Kaj pa politiki? »V politiko ne bom šel, ker me to področje ne zanima,« je še povedal Emi, ki pravi, da bo v svoji oddaji »generalno očistil življenja znanih Slovencev«, imel pa bo tudi rubriko Emijev slovar in izbral najčistejših deset.

La Toye ne bo povabil

Povprašali smo ga tudi, ali bo v oddajo mogoče povabil porneso La Toyo, s katero sta se v Baru hudo sprla zaradi tega, ker si je pornesa sredi sobe, ki jo je delila z njim, brila mednožje. »Ne. No, mogoče kdaj,« je bil precej redkobeseden, skrivnosten pa je bil tudi glede podpisane pogodbe. »Ni za malo, za dlje časa je, ne bom pa tega komentiral. Honorar pa je visok,« je še dodal.

Povezane vsebine