NEKDANJE ZMAGOVALKE

Aljo zavrteli le enkrat, Line in Julije nikoli

Objavljeno: 08.09.2015 17:23Posodobljeno: 08.09.2015 17:24

Zmagovalke šova Slovenija ima talent, ki jeseni znova prihaja na male zaslone, slave, tako se zdi, ne unovčijo najbolje: nimajo ne hitov, ne večjih samostojnih koncertov, radijske postaje pa jih skorajda ne predvajajo.

Od leta 2010, ko je potekal prvi resničnostni šov Slovenija ima talent, smo na zmagovalnem odru videvali pevke Lino Kuduzović, drugouvrščeno, za mnoge pa resnično zmagovalko prve sezone šova Majo Keuc, Julijo Kramar, Aljo Krušič in Jano Šušteršič. Kljub zmagi v oddaji nobeni na domačih tleh ni uspelo postati zvezda v pravem pomenu besede – nimajo velikih hitov, ne polnijo dvoran s samostojnimi koncerti, na radiu se njihove pesmi (z nekaj izjemami) nikoli ne vrtijo ali se redko.

Lino odgnali zlobneži

Zdaj 12-letna Lina Kuduzović je bila po prvotnem navdušenju Slovencev nad njenim talentom deležna hladnega tuša: zlobni jeziki so javno opravljali njene starše, češ da so s tovrstno slavo otroku naložili preveliko breme. V Švici, kamor se je kmalu po zmagi preselila z družino, je nedavno sodelovala v tamkajšnji različici tekmovalne oddaje in bila zelo uspešna, a za zdaj je še prezgodaj reči, ali ji bo dobra uvrstitev v tujini prinesla več pozitivnih posledic kot zmaga v Sloveniji.

»Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.«

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.