KRITIKE

Alen iz Big Brotherja brez licence, dela na črno?

Objavljeno: 06.03.2016 13:16Posodobljeno: 06.03.2016 13:18

Stranke naj bi treniral celo v svojem stanovanju.

Eden najbolj razvpitih tekmovalcev v letošnjem Big Brotherju je zagotovo Alen Andrić (34) iz Ljubljane, ki zase trdi, da je osebni trener z izkušnjami, s fitnesom pa naj bi se celo preživljal. Na račun njegove domnevne kariere v svetu fitnesa se posmehujejo številni gledalci in uporabniki na spletu. Ti menijo, da »ima Alen za osebnega trenerja grozno postavo«, da bi moral biti »bolj izklesan« in da »debelemu fitneserju ne gre zaupati«.

Povezane vsebine

Viri blizu Alena so nam zaupali, da niti njegovi prijatelji niso prepričani, ali ima Alen resnično opravljeno licenco za osebnega trenerja, po Ljubljani pa krožijo govorice, da naj bi v ljubljanskih fitnesih delal na črno, stranke naj bi treniral tudi doma.

»Če bi res treniral fitnes, ne bi bil tako zavaljen,« pravi naš vir, ki nam je še zaupal, da niti njegovi bližnji ne vedo, ali je sploh kdaj imel resno službo. »Je lenuh, ki se dela izogiba na daleč. Če bi imel službo, ne bi šel v hišo. Vedno izbira take ženske, za katere meni, da ga bodo vzdrževale. Rad pa si tudi izposoja denar,« smo še izvedeli.