NEVERJETNO

Zbirateljice sperme v toyoti posilile štoparja

Objavljeno: 27.02.2016 10:14Posodobljeno: 27.02.2016 10:15

Tri ženske so moškemu ustavile, a ga nato niso odložile na dogovorjeni lokaciji.

  • Fotografija je simbolična.

BULAWAYO – Podvigi štoparjev so lahko velikokrat neprijetni, a to, kar je doživel moški, ki so mu ustavile tri ženske v mestu Bulawayo na jugozahodu Zimbabveja, je skorajda neverjetno. Štoparja namreč pohotnice niso odložile na dogovorjenem kraju, temveč so ga odpeljale naprej in ga spolno zlorabile. Moški je policistom pojasnil, da so vzele tudi vzorec njegove sperme.

Ženske so še vedno na begu, odpeljale so se z belo toyoto cresta, tiskovni predstavnik tamkajšnje policije Precious Simango pa je povedal, da je moški posumil, da je nekaj narobe, ko so ženske zapeljale s poti in ga odpeljale na neposeljen kraj ob mestu.

»Ena od žensk je med seksom uporabljala kondom, medtem ko sta imeli drugi dve z njim nezaščiten odnos. Ko so opravile, so se odpeljale, s seboj pa vzele kondom s spermo,« je še dodal Simango. Inšpektor ni pojasnil, zakaj se je to zgodilo, je pa do podobnih posilstev prišlo leta 2011 in 2012, ko so ženske spermo zbirale, ker so jo potrebovale za izvedbo tamkajšnjih ritualov.