NAPIHLJIVO

VIDEO: Človek z umetnim penisom

Objavljeno: 21.03.2016 12:47

Dvigne se ob pritisku tipke na modih.

Britancu so po dolgih letih brez moškosti pritrdili umetni penis. Mohammed Abad (44) ima 70.000 funtov vreden penis, ki ga je prvič uporabil s prodajalko ljubezni Charlotte Rose. Po seksu je navdušeno razložil, da je čakal na ta trenutek vse od svojega 18. leta, piše britanski Mirror. Odvalil se mu je velik kamen od srca. Mohammed, znan tudi kot Mo, je imel v otroštvu hudo nesrečo in ima veliko srečo, da je sploh živ.

Mo, ki je zdaj po poklicu varnostnik, je bil pri šestih letih udeležen v hudi prometni nesreči. Med kepanjem s prijatelji je padel pod avtomobil, ki je v tistem trenutku pripeljal po cesti. Avto ga je povozil in ga vlekel za seboj še 200 metrov. Zdravniki so mu rešili življenje, vendar je ostal brez penisa. Uriniral je po cevki. 

Leta 2012 so na londonski univerzitetni kliniki (University College London) začeli razvijati bionični penis. Uporabili so kožo z rok Mohammeda in napihljive tube, ki penis dvignejo ob pritisku na tipko, ki je nameščena na modih. 

Na prvi seks je čakal kar 26 let. Ko je napočil trenutek, je Mo poiskal osebo, ki ga je bila pripravljena sprejeti takega, kot je – neizkušenega in z umetnim penisom. Prostitutka Charlotte je, ko je izvedela za Mojevo zgodbo, navezala stik z njim. Dogovorila sta se za zmenek v Londonu. Charlotte je po izkušnji dejala, da je bil seks z bioničnim penisom neverjeten in dober. 

Naslednja Mohammedova želja je poiskati žensko, s katero bi lahko imel otroke. Zdravniki po testih sperme in semenčic pravijo, da je vse mogoče. Mo je po mnogih letih ponovno samozavesten in zadovoljen sam s seboj, še dodaja Mirror.

Več o njegovem čudežnem penisu si oglejte v videu:

Predstavitvene informacije