MAŠČEVANJE

Užaljeni gost se je maščeval s pitonom

Objavljeno: 27.03.2016 07:40

V restavraciji so mu prepovedali majhnega, vrnil se je z velikanom.

V ugledni restavraciji je zapravil skorajda dvesto evrov, vljudno poravnal račun – potem pa sklenil nekaj gostov, ki so sedeli v bližini, razveseliti z drobno kačo iz svoje prodajalne s hišnimi ljubljenci. Toda osebje je vzrojilo in ga zgroženo odslovilo, saj opozorila ob vhodu jasno opozarjajo, da hišni ljubljenci nimajo vstopa. Hiroši Motohaši pa jim je grobo ravnanje tako zelo zameril, da se je odločil za sladko maščevanje. Dolgo, pravzaprav, kajti po nekaj minutah se je v losangeleško restavracijo Sushi of Tokyo vrnil s – štirimetrskim pitonom albinom! 
Belo-rumenega plazilca je preprosto odložil na tla, grdo zaklel v slovo in odkorakal, so pozneje poročali policisti, ki so jih številni gostje in osebje panični poklicali na pomoč, saj so se pošastne kače na smrt prestrašili. Zagrabiti si je ni upal nihče, tako se je brezskrbno plazila po prostoru, dokler je ni pritegnil pult z blagajno – tam pa se je zagozdila ter tudi počakala na gasilce in strokovnjake iz zavetišča.

Motohašija so pozneje prijeli ter obtožili zaradi groženj in ogrožanja javnosti, kačo pa so mu zasegli do nadaljnjega, saj morajo preveriti podatke o lastništvu in ustreznih dovoljenjih za posest eksotičnih živali. Pred leti so ga namreč že obravnavali zaradi nedovoljene prodaje kuščarjev in nekaj primerkov ogroženih vrst v njegovi prodajalni v San Diegu.