NAPAČNA UPORABA

Šok: kroglice znanega proizvajalca so jo obarvale rožnato

Objavljeno: 22.01.2016 14:08Posodobljeno: 22.01.2016 14:09

Mladenka je kupila kroglice za kopel, ki pa jih ni pravilno uporabila. Rezultat je bil grozljiv.

Kozmetični izdelki proizvajalca Lush so zaradi svojih živih barv in omamnih vonjev priljubljeni tudi pri nas. Britanka Abi Shenton je njihova zvesta uporabnica, po uporabi kroglic Razzle Dazzle pa je bila, milo rečeno, v šoku. Rezultat je bil grozljiv, saj se je njena koža obarvala roza.

Mladenka je takoj pisala proizvajalcu, ob tem pa je priznala, da kroglic ni uporabljala pravilno. »Izdelek se imenuje Razzle Dazzle in ne gre za kroglice za kopel. Pravilna uporaba je taka: kroglice je treba raztopiti v vodi. Jaz sem mislila, da gre za milo, zato sem se namilila po telesu in obrazu. Po treh dneh in nekaj kopelih moja koža ni več rožnata. Izdelka nisem uporabljala pravilno, nihče pa mi ni razložil, kako se uporablja, ko sem ga kupovala,« je proizvajalcu sporočila Abi.

Na twitterju proizvajalca so se odzvali in Abi sporočili, naj se posvetuje z najbližjim prodajalcem, Abi pa je razložila, da ji je prijateljica, ki v njihovi poslovalnici dela kot prodajalka, priskočila na pomoč. Barvo sta dekleti odstranili s sokom limone, z olivnim oljem in s pilingom.

Predstavitvene informacije