SLEDI KOKAINA

Slavil ozdravitev in padel v prepad

Objavljeno: 25.11.2017 10:30Posodobljeno: 25.11.2017 10:30

Premagal je raka in bil pred poroko. V krvi je imel alkohol in kokain.

NEWQUAY – Oče, ki je šel s prijatelji proslavljat, ker je premagal raka, je pijan padel s klifa in umrl. Menda je poskušal najti prostor, kjer bi lahko zaspal in počakal, da se strezni. Komaj 31-letnega Adama Fentona so na jugozahodu Anglije našli mrtvega ob vznožju 15 metrov visoke skale. Pred devetimi meseci so mu diagnosticirali mnogocelični limfom B, po kemoterapiji so mu v začetku junija sporočili, da je ozdravljen.

9 mesecev se je bojeval z rakom.

Obdukcija je razkrila, da je imel v krvi dvainpolkrat višjo količino alkohola, kot je dovoljena za vožnjo avtomobila, prav tako so našli sledi kokaina.

Po zabavi ob ozdravljenju se je nameraval poročiti s 33-letno partnerico Carly Blackmann, prav ona ga je opozorila, naj kje prespi, če bo pijan. Z njo je imel dve hčerki: šestletno Macie in petletno Maddison, bil je tudi očim 13-letni Bayleigh. Pijanega ga ni želela domov, ker je bil v takšnem stanju tudi nasilen.

Živega so nazadnje videli 29. junija ob pol štirih zjutraj v nočnem klubu. Njegovo truplo je tri ure pozneje našel domačin med sprehajanjem psa. »Alkohol in droge, ki smo jih našli v njegovi krvi, so nedvomno zakrivili njegovo smrt. Njegova presoja je bila omejena,« je povedal mrliški oglednik.

V času smrti je bil Adam še vedno šibak, tako da ni mogel delati poln delovnik. Kljub temu je zbral moči za prvo veseljačenje od ozdravitve. Podrobnosti dogodka so razkrili ob nedavni predstavitvi izsledkov raziskave okoliščin tragične smrti. 


  

Povezane vsebine

Predstavitvene informacije

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja