NERODNO

Ples sta končala v bolnišnici

Objavljeno: 15.07.2017 17:26Posodobljeno: 15.07.2017 17:27

Zaročenca sta hotela izvesti plesno točko iz legendarnega filma Umazani ples, a vse ni šlo po načrtih.

  • Ni šlo.

Umazani ples je eden najbolj priljubljenih filmov vseh časov, sploh si ga radi ogledajo zaljubljenci in plesni navdušenci. Kdo ne pozna prizora, ko glavna junaka na koncu filma izvedeta neverjetno plesno točko, ko Patrick Swayze svojo soplesalko dvigne visoko nad glavo. Mnogi si želijo, da bi lahko ta ples odplesali tudi sami, a da bi to uspelo, je potrebno veliko izkušenj, znanja in previdnosti. Vsekakor ni tako enostavno, kot je morda videti na televizijskem zaslonu.

A tega se očitno nista zavedala britanska zaročenca, ki sta si prav ta ples izbrala za poročnega. Ne le da nihče od njiju ni profesionalni plesalec, pravzaprav par nima skorajda nikakršnih plesnih izkušenj. Kljub temu si za vajo nista izbrala vode, kot na primer v filmu, ampak sta se pogumno odločila vaditi sredi travnika. Bodoča nevesta Sharon Price je vzela zalet in se pognala proti zaročencu, ki jo je sicer uspešno ujel in že skorajda dvignil, nato pa sta oba telebnila po tleh.

Vaja je potekala vpričo nekaj sorodnikov para in najprej jih je ob prizoru popadel smeh. Kmalu pa je bilo jasno, da stvar ni tako nedolžna. Tako Sharon kot njen zaročenec Andy sta namreč pri padcu izgubila zavest. Utrpela sta tudi nekaj udarnin in odrgnin, a vsaj zlomljenih kosti ni bilo. Reševalci so ju morali odpeljati v bližnjo bolnišnico, a hujših posledic nista utrpela. Ko sta si opomogla in zdravnikom povedala, kaj se je zgodilo, so se njuni nesreči iz srca nasmejali tudi oni.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja